Γυμνάζεσαι εντατικά αλλά δεν χάνεις βάρος; Και αυτό φυσικά καταλαβαίνουμε πως είναι κάτι που σε στενοχωρεί και σε εκνευρίζει απίστευτα. Εμείς όμως είμαστε για άλλη μια φορά εδώ για να σου δώσουμε τα φώτα μας, αφού ξέρουμε πολύ καλά τι φταίει. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις και εσύ για τι ακριβώς μιλάμε.

Επιβραβεύεις τον εαυτό σου πολύ συχνά Είπαμε να επιβραβεύεις τον εαυτό σου που πηγαίνεις στο γυμναστήριο αλλά κάν’το μια φορά την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τη γυμναστική σαν δικαιολογία για να τρως junk food αμέσως μετά γιατί σίγουρα δεν θα δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Δεν κάνεις στρέτσινγκ Μπορεί να νομίζεις πως το στρέτσινγκ μετά την προπόνηση είναι χάσιμο χρόνου αλλά αν δεν το κάνεις αμέσως μετά την προπόνηση κινδυνεύεις από τραυματισμούς που θα επιβραδύνουν το χάσιμο βάρους που θέλεις να πετύχεις.



Πίνεις ενεργειακά ποτά Τα ενεργειακά ποτά είναι γεμάτα ζάχαρη και γλυκαντικές ουσές που δεν βοηθούν στο χάσιμο βάρους. Στην ουσία παίρνεις περιττές θερμίδες τις οποίες δεν χρειάζεσαι ενώ θα μπορούσες να αναπληρώσεις τα υγρά που έχεις χάσει πίνοντας νεράκι.


Περιμένεις πολύ ώρα για να φας Το να φας γρήγορα μετά το γυμναστήριο είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει τους μύες σου να αναρρώσουν πιο γρήγορα. Φάε κάποιο σνακ αν δεν πεινάς μετά το γυμναστήριο και φάε το κανονικό σου γεύμα όταν πεινάσεις.


Δεν προγραμματίζεις την επόμενη προπόνησή σου Με το που θα τελειώσεις μια σου προπόνηση προγραμμάτισε την επόμενη. Θα δεις διαφορά στο σώμα σου μόνο όταν κάνεις την άσκηση συνήθεια στην καθημερινότητά σου.

 
Top