Κριός

Ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σήμερα φίλοι Κριοί, ρίξτε την προσοχή σας στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις και συγκεράστε τις απόψεις και τα πιστεύω σας με τους έμπιστους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα. Μην παραμελείτε τον ερωτικό σύντροφο, κυρίως τώρα που περιμένετε μια μόνιμη πρόταση δέσμευσης, ίσως υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που επηρεάζονται από ταμπού και προκαταλήψεις που πρέπει να ξεπεραστούν για το καλό του δεσμού σας.

Ταύρος

Όλες οι σταθερές, σοβαρές και τεκμηριωμένες επιλογές και αποφάσεις σας που αφορούν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, μπορούν τώρα να πάρουν σάρκα και οστά. Αναπτύξτε ακόμα περισσότερο την αυτοέκφρασή σας, ανανεώστε τις ερωτικές σας εμπειρίες οι αδέσμευτοι με μια υπέροχη, νεοεμφανιζόμενη γνωριμία, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας δεσμό με περίσσια δοτικότητα, αφοσίωση και αισιοδοξία οι ζευγαρωμένοι

Δίδυμοι

Επενδύστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι στις πρωτότυπες, οργανωτικές και δημιουργικές σας ιδέες και φροντίστε να μην περνούν αψήφιστα οι νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας και αφορούν στην προσωπική σας πρόοδο και την ισορροπία σας. Μην αφήνετε το ταίρι σας να αδημονεί για τις καθοριστικές και ουσιαστικές αποφάσεις που σκέφτεστε για το άμεσο μέλλον της σχέσης σας, απελευθερώστε την φλογερή σας λίμπιντο και τον αισθησιασμό σας οι αδέσμευτοι, ελκύοντας μια πολύ τρυφερή γνωριμία.

Καρκίνος

Το σημαντικότερο μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι αγαπητοί Καρκίνοι πως χρειάζεται να κάνετε σταθερά αλλά και επίπονα βήματα προς την απόλυτη ευχαρίστηση και την προσωπική σας άνοδο, αλλά χωρίς να βιάζεστε να δρέψετε υλικά και ηθικά οφέλη. Επηρεάζεστε από την ερωτική σας καθημερινότητα, είτε γιατί χρειάζονται περισσότερες αισθησιακές στιγμές με τον δεσμό σας για να μην υπάρχει άγχος και αγωνία, είτε γιατί ένα νεογέννητο πάθος θαμπώνει το βλέμμα των αδέσμευτων.

Λέων

Εκφράστε την μοναδικότητα του εαυτού σας, την περηφάνια αλλά όχι τον εγωισμό και το πείσμα σας σήμερα φίλοι Λέοντες. Η αστρολογική όψη της ημέρας σπέρνει γύρω σας καινούριες ευκαιρίες στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις, αλλά και να ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σας για να μην αντισταθείτε οι αδέσμευτοι στην εμφάνιση ενός νεογέννητου πειρασμού, ενώ οι ζευγαρωμένοι αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο με το ταίρι σας, γίνεστε αυθεντικοί και αληθινοί στο δεσμό σας.

Παρθένος

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι ένας εφ’ όλης της ύλης εσωτερικός απολογισμός, για να ξεκαθαρίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις θέλετε να κρατήσετε στην καθημερινότητά σας, τι έχετε την ανάγκη να απορρίψετε μόνιμα από την συναισθηματική σας ζωή, γιατί είναι μια άριστη μέρα που ισορροπημένα και αρμονικά, μαλακώνουν οι εντάσεις στην σχέση σας, αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα μιας κουραστικής περιόδου να βαίνουν για το συμφέρον σας.

Ζυγός

Μπορούν κάλλιστα να εκπληρωθούν οι προσωπικοί και συναισθηματικοί στόχοι και οι επιδιώξεις σας φίλοι Ζυγοί, καθώς και οι ερωτικές σας φιλοδοξίες, πράγμα που θα ξεσηκώσει την εσωτερική σας παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε την χαλαρότητα και την τρυφερότητα του άλλου σας μισού, χωρίς ανταγωνιστική και εγωιστική διάθεση, αλλά με περίσσια εγκράτεια και πραγματική βούληση, για να καταποντιστούν οι παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες από την σχέση σας.

Σκορπιός

Είσαστε από τα σταθερά ζώδια που επηρεάζονται από τη σημερινή μέρα αγαπητοί Σκορπιοί και αυτό σημαίνει πως αρχίζει μια νέα, ευχάριστη και καρποφόρα περίοδος για όλες τις καινούριες ιδέες, τους στόχους και τα συναισθηματικά όνειρα που κάνετε στο πλευρό του άλλου σας μισού. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αμέτρητες, ερωτικές εμπειρίες με το αντίθετο φύλο, οι ζευγαρωμένοι μπορείτε να διεκδικήσετε με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις όσα χάθηκαν από την σχέση σας.

Τοξότης

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις είναι αρκετά θετικές και ευνοϊκές αλλά ταυτόχρονα σας καλούν να δείξετε επιφυλακτικότητα και καρτερικότητα στις καινούριες γνωριμίες που θα σας προσεγγίσουν, να προφυλάξετε τον δεσμό σας από καθοριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις και επιλογές εν βρασμώ ψυχής, που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Συζητήστε τις αγωνίες και τους φόβους σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, έχοντας περισσότερη ανεκτικότητα και καλή θέληση στις μεταπτώσεις της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Βάλτε γερά θεμέλια στις πάσης φύσεως σχέσεις σας σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να στηρίξετε σε ατσάλινες βάσεις την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα, ενώ παράλληλα σταθεροποιήστε την δουλειά σας με αρκετή προσπάθεια και ακούραστη συνέπεια. Μην αναστατώνεστε από τυχόν καθυστερήσεις και αναβολές που αφορούν την ενότητα του δεσμού σας, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Υδροχόος

Οργανωθείτε φίλοι Υδροχόοι σήμερα όσο μπορείτε περισσότερο, για να κατακτήσετε τους εργασιακούς στόχους και τα συναισθηματικά σας οράματα, δημιουργώντας με τις ικανότητες και τα προτερήματά σας μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείστε. Μαγνητίστε οι αδέσμευτοι μια νεογέννητη γνωριμία που φλερτάρει με τον ερωτισμό σας, γοητέψτε οι ζευγαρωμένοι το άλλο σας μισό με τρυφερή και δοτική διάθεση, αποκτήστε αμοιβαιότητα και συντροφικότητα στον δεσμό σας.

Ιχθύς

Κάντε νέους φίλους και καινούριες γνωριμίες σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια και να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, γιατί είναι μέρα συνεργασίας και συμφιλίωσης με τα αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις του έρωτα και της αγάπης για τον ερωτικό σας σύντροφο, προετοιμαστείτε για σοβαρές και σταθερές εξελίξεις στην σχέση σας, που μπορούν να φέρουν την ιδανική και απόλυτη δέσμευση.


 
Top