Πήραν πίσω τον διορισμό του Χάρρυ Κλυνν (κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ως πέμπτο μέλος.
Η πληροφορία που διέρρευσε
αρχικά στην Αυγή προφανώς προκάλεσε κύκλο αντιδράσεων. Ως εκ τούτου, όταν διαδόθηκε, πηγή της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής έσπευδε σε χρόνο... ρεκόρ να τα... μαζέψει: «Δικό μου λάθος, συγγνώμη» ανέφερε.
Κατά την ίδια πηγή ακόμα δεν έχει καταλήξει η αναζήτηση για τον εντοπισμό όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χάρυ Κλύνν.
Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ήδη αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος, ενώ αναμένεται να εγκατασταθεί στο Ραδιομέγαρο και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Θαλασσινός.
Τα άλλα μέλη του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Διονύσης Τσακνής και δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.
Οι αναρτήσεις του Χάρρυ Κλύνν
Όπως είναι γνωστό, ο καλλιτέχνης που σχολιάζει αιχμηρά την επικαιρότητα από το προσωπικό του blog, δεν κρύβει ότι είναι πολιτικά προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, πληροφορίες τον έφεραν να ήταν έτοιμος να συμμετάσχει και στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου στις εκλογές τον Γενάρη του 2015, κάτι το οποίο δεν συνέβη τελικώς. Οχι για λόγους ιδεολογικούς αλλά επειδή ο ίδιος επιθυμούσε να κατέβει υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, ενώ η Κουμουνδούρου του πρότεινε να πολιτευτεί στη Β' Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, ο Χάρρυ Κλυνν δίνει τη δική μάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπερ της κυβέρνησης και κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μερικές από τις πρόσφατες αναρτήσεις του στα social media:
Η Αυγή: Ο συνεπής Αριστερός Χάρρυ Κλύνν στην ΕΡΤ
Η «Αυγή» περιέγραψε την είδηση ως εξής:
Ο Χάρρυ Κλυνν στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν. Εντός της εβδομάδας θα περάσει από την έγκριση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από κοινού με τον Γιώργο Θαλασσινό, ο οποίος ως μέλος του Δ.Σ. επίσης θα αναλάβει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος.

 iefimerida.gr
 
Top