Εγκρίθηκε για το έτος 2017 η ανακατάταξη ή επανακατάταξη 200 οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών.

Σημειώνεται ότι 10 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών η πρόσληψη συνολικά 1000 οπλιτών βραχείας περιόδου. Οι οπλίτες θα καταταχθούν το έτος 2017 με δυνατότητα παραμονής έως τρία χρόνια

Στη σχετική προκήρυξη που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 27 Μαρτίου 2017 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

Σημειώνεται ότι μπορείτε να δείτε στο παρακάτω έγγραφο ποιες ειδικότητες πληρούν τα κριτήρια για την ανακατάταξη στον Πίνακα 1 : Κατανομή Κρίσιμων Ειδικοτήτων Ο.Β.Α. ανά Ειδικότητα και Αριθμό και Πίνακας 2 Σειράς Προτεραιότητας Ειδικοτήτων Ο.Β.Α. και στον πίνακα «Β» Προσόντα-Προϋποθέσεις Ανακατάταξης και Επανακατάταξης Ο.Β.Α.






Ακόμα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο αίτηση μπορούν να υποβάλλουν οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον απολύονται οριστικά από 27 Απριλίου 2017 έως 27 Ιουνίου 2017 και οι έφεδροι, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

Δείτε
εδώ το σχετικό έγγραφο

onalert.gr
 
Top