Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο Κερατσινίου) και στο πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης».

Πριν τη δύση του 2016 οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας, θα έχουν την ευκαιρία, την Παρασκευή 30/12, ώρα 6 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης" (Μ. Ασίας & Παπαναστασίου, όπισθεν Δημαρχείου), να απολαύσουν την θεατρική παράσταση «Ο σάκος με τα δώρα του Αϊ Βασίλη»  από την ομάδα Ζαχαρένια Ανέμη. Πρόκειται για τη μεγάλη νύχτα που ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα έφτασε, αλλά …ο σάκος με τα δώρα έμεινε πίσω…
Το Σαββάτο 31/12 και ώρα 11π.μ. με 1μ.μ., στην πλατεία Κύπρου, θα ακολουθήσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Το Λούνα Πάρκ των Χριστουγέννων». Ο Αϊ Βασίλης, τα ξωτικά και οι καλικάντζαροι παίζουν με μικρούς και μεγάλους τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ, χορεύουν και τραγουδάνε σε μία εορταστική ατμόσφαιρα.
Στην πλατεία επίσης, λειτουργούν μπαζάρ από την Παιγνιοθήκη Κερατσινίου Δραπετσώνας και από την Ε.ΨΥ.ΜΕ. με πολλές όμορφες προτάσεις για δώρα!
Σας περιμένουμε όλους και όλες εκεί!
 
Top