Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, «μετά από αρκετά χρόνια, αλλά και πολλές περιπέτειες, ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό γήπεδο “Π. Σαλπέας” που αποτελεί έδρα του Α.Π.Ο. Κερατσινίου. Πρόκειται για την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα με νέο χλοοτάπητα, καθώς και για την επισκευή του ηλεκτρολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού του γηπέδου». 

Οι εργασίες ανακατασκευής βελτίωσαν αισθητά την εικόνα του γηπέδου, η οποία είναι ορατή, για τον καθένα, δια γυμνού οφθαλμού, ενώ οι φωτογραφίες από μηχάνημα drone είναι ενδεικτικές της νέας εικόνας που παρουσιάζει το δημοτικό γήπεδο. 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, αναφερόμενος σχετικά με την ανακατασκευή του γηπέδου, δήλωσε πως «σίγουρα κάποιοι θ’ απογοητευθούν γιατί είχαν “ποντάρει” πολιτικά - και όχι μόνο - στην αποτυχία ολοκλήρωσης του έργου του δημοτικού γηπέδου Π. Σαλπέας». Παράλληλα, τόνισε ότι «παρά τα εμπόδια, το έργο ολοκληρώθηκε και το γήπεδο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο».

 
Top