Πως παγίδεψαν την Ελλάδα!!



Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.
Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε καθαρά, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες.
“Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.
“Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη”, δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.
“Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων, όχι, εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες.
Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα, κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους”.

Θέλουμε και επενδύσεις!!



Απόδημοι  Ελληνες που ζουν  στην Νέα Υόρκη με  καταγωγή  από τη  Σπάρτη  αποφάσισαν  να  επενδύσουν  στην  γενέτειρα (όπως  και  πολλοί  άλλοι  Ελληνες).   Οι  Σπαρτιάτες  έβαλαν  τα  μηχανήματα  στα  κοντέινερ, τα  έφεραν  στην Ελλάδα (Σπάρτη)  και  μετά  από δύο  χρόνια  τα ξαναπήγαν πίσω  στην  Αμερική.   Το  γιατί  μην  ρωτάτε ή αν ρωτήσετε κάποιους, ρωτήστε τους Μπούληδες στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Επίσης, όταν κάποιοι αποφάσισαν να  μεταφέρουν το  εργοστάσιό τους στην  Κίνα (απασχολούσε 10-15 εργάτες) μετά από πέντε ημέρες διαβουλεύσεων, τους ενημέρωσαν για το τι απαιτούσαν  από  τους  επενδυτές.   Συμφώνησαν και μέσα σε δύο  μήνες, όχι μόνο πήραν άδεια  λειτουργίας, αλλά  είχαν και  το  εργοστάσιο έτοιμο.    
Είπατε κάτι; Έτσι γρήγορα λειτουργούν και στην Ελλάδα οι διαδικασίες αρχής της επιχειρηματικότητας. Και μετά, με τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία του Δημοσίου, θέλουμε επενδύσεις στην Πατρίδα μας!!
Παρ΄ ότι ο Πρωθυπουργός  έχει  αναγνωρίσει, στα λόγια μόνο, την ανάγκη  προσέλκυσης  επενδύσεων  προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας  και να ανακάμψει  κάπως  η  οικονομία. Όμως, στην πράξη δεν γίνεται  τίποτα.  Και οι λόγοι είναι γνωστοί. Οι επενδύσεις  γίνονται  στη Σερβία, τη Ρουμανία, αλλού και βέβαια όχι στην Ελλάδα!!

“Στην υγειά μας βρε παιδιά”



Είναι πανθομολογούμενο εδώ και χρόνια πως το “Στην υγειά μας βρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου, είναι η καλύτερη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, όπως μας κατήγγειλε οργανοπαίχτης της ορχήστρας της εκπομπής, η αμοιβή του για πολύωρη απασχόληση, προκειμένου να γυρισθεί μια εκπομπή, είναι 80 ευρώ και αυτά εισπράττονται μετά από δυο ολόκληρους μήνες.  
Όταν λοιπόν, ένας οργανοπαίχτης παίρνει μόνο 80 ευρώ, που πάει το “χοντρό μαλλί” από τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι η κάθε εκπομπή είναι πολυδάπανη;

Καλές γιορτές αυτοί, καλά Χριστούγεννα εμείς!!



Στη συνάντηση του Βερολίνου προ ημερών ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς του δημοσιογράφους, τους ευχήθηκε, “καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος”. Από την πλευρά της, αμέσως μετά, η Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε: “καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος”.
Βλέπετε, η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και πρώην πολίτης της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας (Ανατολικής Γερμανίας), αναγνωρίζει ότι αυτές τις ημέρες γιορτάζουμε την έλευση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και άσχετα αν πιστεύει στη γέννηση του Θείου Βρέφους, επιδεικνύει τον προσήκοντα σεβασμό προς τους Γερμανούς πολίτες, αναφωνώντας “καλά Χριστούγεννα”.
Αντίθετα, ο δικός μας Πρωθυπουργός, αποδέχεται ότι συντελείται κάποιο γιορτινό γεγονός αυτές τις ημέρες, εν τούτοις γράφει τον ελληνικό λαό στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ασεβεί απέναντί του, αφού δεν μας εξηγεί τι ακριβώς εορτάζει.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αναρχοανταρσίας Δήμαρχος του Χαλανδρίου, ο οποίος έχει γεμίσει την εμπορική αγορά της Πόλεως με την ευχή: “Ο Δήμος Χαλανδρίου σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ειρήνη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη”.
Μια ανθρωπιά και μια αλληλεγγύη που δεν βλέπουμε να αγγίζει τους Έλληνες συνανθρώπους μας που κοιμούνται στα παγκάκια του Δήμου και έχουν μετατρέψει σε “ξενώνα” αρκετά σημεία του ρέματος Χαλανδρίου.

Η Αριστερά είναι ο Δούρειος Ίππος στα Εθνικά μας θέματα!!

Την 10η Μαίου 1993 στο Β’ Τριμελές Εφετείο Αθηνών διεξαγόταν η δίκη των κατηγορουμένων της Οργάνωσης “Αντιπολεμικής Αντιεθνικιστικής Συσπείρωσης”, Μ. Καλογεροπούλου, Σ. Μπουρνάζου, Ε. Σωτηροπούλου και Χ. Τσαμούρη, όπου πρωτόδικα είχαν καταδικασθεί σε 19 μήνες φυλακή, λόγω των φιλοσκοπιανών θέσεών τους, γύρω από το “Μακεδονικό”.
Ως μάρτυρες υπεράσπισης, μεταξύ των άλλων ήταν ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής του Συνασπισμού, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, ο καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντώνιος Λιάκος, ο οποίος από δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη, σήμερα είναι δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα για θέματα Παιδείας και φέρεται ως ο εμπνευστής του νομοσχεδίου για τα Θρησκευτικά επί υπουργίας του Νίκου Φίλη στο Παιδείας. Ο Αντώνιος Λιάκος είχε υπερασπισθεί την Ρεπούση για τον περίφημο πλέον “συνωστισμό” στο λιμάνι της Σμύρνης, του βιβλίου της ΣΤ΄ Δημοτικού, επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου της κυβέρνησης της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή.
Επίσης, μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του ΄93 ήταν και ο πρώην ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Δημήτρης Δεσύλλας, ο οποίος κατάθεσε ότι ο μισός πληθυσμός στο Νομό Φλωρίνης και Καστοριάς είναι Έλληνες και ο υπόλοιπος είναι “Μακεδόνες”.
Ο Δημήτρης Δεσύλλας αποχωρώντας από το ΚΚΕ μαζί με άλλους, ίδρυσαν το Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ), που από το 2009 αποτελεί συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.    
Δηλαδή, “πού@@@δες και παλικάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια”. Ή διαφορετικά, αυτή είναι η Αριστερά στην Πατρίδα μας. Ο Δούρειος Ίππος των Εθνικών μας θεμάτων!!!        



Ποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι λαμβάνουν έκτακτο μηνιάτικο από ειδικό λογαριασμό (κωδικός 105) του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας;
Γνωρίζει ο Αλέξης; Γνωρίζει ο Πανούλης; Μήπως κάποιος άλλος Μπούλης; 







Στην μικρότερη ημέρα του χρόνου και στην μεγαλύτερη νύχτα (21 Δεκεμβρίου), γιορτάζεται το Χειμερινό ηλιοστάσιο. Κατά την παράδοση, η γιορτή αυτή έλκει την καταγωγή της από τη λατρεία της τευτονικής θεάς της γονιμότητας Πέρτχα.
Στην Αθήνα – όπως μας ενημέρωσαν – πραγματοποιήθηκε το τελετουργικό του Χειμερινού ηλιοστάσιου, στην Πάρνηθα. Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι ότι εκεί παραβρέθηκε και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής!!
Αληθεύει η πληροφορία μας; Γιατί, αν αληθεύει, είναι απορίας άξιο να μάθουμε πως συνάδει με το “καλά Χριστούγεννα” που επικαλείται ο συγκεκριμένος Βουλευτής!!  

 
Top