Για το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη έχει μείνει επ' αόριστον χωρίς λεωφορεία μετά τη νέα επίσχεση εργασίας των εργαζομένων μίλησε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.
Όπως ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη επιθυμία του είναι να επικοινωνήσει σήμερα με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρίστο Σπίρτζη και να του ζητήσει επιστράτευση.

«Όσο βαρύ και να ακούγεται δεν ντρέπομαι να το ζητήσω δημόσια. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είναι στην διακριτική τους ευχέρεια η εξυπηρέτηση των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά. Επιπλέον επανέλαβε τη θέση του ότι η σύμβαση του ΟΑΣΘ με το κράτος είναι απαράδεκτη, αφού δεν συμμετέχει ο Δήμος. «Θα φάνε το λίπος που έχουν μαζέψει και μη μου πείτε ότι έχει τελειώσει», ολοκλήρωσε ο κ. Μπουτάρης.

Χάος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης καθώς οι πολίτες πήραν τα αυτοκίνητά τους για να μετακινηθούν λόγω της απεργίας των λεωφορείων, ενώ την κατάσταση έκανε χειρότερη και η βροχή που πέφτει.

Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι, μικροσυγκρούσεις οχημάτων και γεμάτες πιάτσες ταξί, συνθέτουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης, η οποία ξύπνησε σε καθαρά φθινοπωρινό σκηνικό.

Πολλαπλή σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίτερα στην αερογέφυρα της Βούλγαρη και είναι μεγάλη η ουρά των οχημάτων που σχηματίστηκε στο σημείο, στο ρεύμα εισόδου της πόλης.

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως την Τσιμισκή, την Εγνατία, και τη Βασ. Όλγας, ενώ το ίδιο ισχύει στην Περιφερειακή Οδό, κυρίως στο ρεύμα προς δυτικά, όπου παρατηρείται μεγάλος όγκος οχημάτων.


Περισσότερα νέα για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr
 
Top