του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηγεσία της ΝΔ. Ωστόσο, ο ένας από αυτούς έχει απασχολήσει στο παρελθόν την κοινή γνώμη και μάλιστα με«αρνητικό πρόσημο».  Το όνομα αυτού… Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης;
Πρόκειται για τον πρόεδρο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), δικηγόρο και στενό συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ – γεννηθέντα εν Λουξεβούργω παρακαλώ – ο οποίος μάλιστα είχε αναλάβει τη διαδικτυακή καμπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την προεκλογική κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.
Κι αν κρίνουμε από παλαιότερες δηλώσεις του, ο «νεολαίος» του ΕΛΚ κ. Κυρανάκης έχει αρκετά κοινά με τον πρόεδρο της ευρω-κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ και ακόμη περισσότερο με τον πρόεδρο της ΝΔ. Οι έχοντες καλή μνήμη το γνωρίζουν. Οι υπόλοιποι ας ενημερωθούν παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο κ. Κυρανάκης, μιλώντας κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2015, είχε προαναγγείλει με «παρρησία» απολύσεις αν η ΝΔ κέρδιζε τις εκλογές!
Ειδικότερα, μετά από τοποθέτησή του υπέρ ενός μικρότερου δημοσίου τομέα, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο της εκπομπής Ανδρέα Ρουμελιώτη αν εννοεί απολύσεις, οΚωνσταντίνος Κυρανάκης απάντησε:
«Αν χρειαστεί, βεβαίως!».
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

http://fonaklas.blogspot.gr/
 
Top