Σχόλιο Βασίλη Πολυχρόνη   

Είναι που δεν θα έμπαιναν νέα διόδια:Τρεις νέοι σταθμοί διοδίων στην εθνική Αθηνών - Κορίνθου και περίπου στα 25 ευρώ το κόστος μετάβασης στην Πάτρα και επιστροφής στην Αθήνα!

Είπαμε:Νόμος είναι...τα έσοδα του Μπόμπολα (και το "Έθνος" θα...σιγοντάρει την "προσπάθεια")!
#ξεφτίλες

Η είδηση:  

Περισσότερα από 12 ευρώ θα καλείται από τον προσεχή Νοέμβριο να πληρώνει όποιος κάνει χρήση του «αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Κορίνθου – Αθήνας»
καθώς όπως προκύπτει από τα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και της ιδιωτικής εταιρίας από τον προσεχή Νοέμβριο μπαίνει σε εφαρμογή η πληρωμή διοδίων στην Πατρών – Κορίνθου.

Το έργο που παραδίδεται από τον προσεχή Μάρτιο (εκτός από 4 σημεία από Δερβένι ως Ρίο) που θα παραδοθούν τον Αύγουστο του 2017.

Ωστόσο η πληρωμή των διοδίων για το νέο δρόμο θα αρχίσει από τον προσεχή Νοέμβριο και από Πάτρα μέχρι Κορίνθου θα λειτουργούν τρεις σταθμοί διοδίων και το κόστος διέλευσης θα ανέρχεται στα 7.2 ευρώ. Συνολικά μέχρι την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει κάποιος ποσό άνω των 12 ευρώ, ενώ εάν κάνει χρήση και της Αττικής Οδού αυτό θα ξεπερνά ή θα αγγίζει τα 15 ευρώ.

Ουσιαστικά κάποιος από την Πάτρα για να πάει και να επιστρέψει από την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει από 24 έως 30 ευρώ!

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr και εφημερίδα «Πελοπόννησος»


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com
 
Top