Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης και μια ομάδα που έχει και το ψυχολογικό βάρος, ματς όπως αυτό της Αρούκα προσφέρονται για το… restart.

Με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο τους, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σημάδια ώστε να αφήσουν πίσω τους ό,τι συνέβη στα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβάρ και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο α’ ημίχρονο και παίζοντας για την ουσία και μόνο στο β’, επικράτησαν των Πορτογάλων με 1-0.

Σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ο Σεμπά (27’) που ολοκλήρωσε με σπουδαίο τρόπο την ομαδική προσπάθεια των Καμπιάσο και Πάρντο, με τον Ολυμπιακό να χάνει και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του. Στο β’ μέρος η Αρούκα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο κατόπιν πλάνου των Πειραιωτών, απειλήθηκαν μόνο σε δύο στιγμές, με το απίστευτο σόλο του Γκονζάλες (72’) και την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νουνίνιο.

Η αποστολή σε κάθε περίπτωση εξετελέσθη… Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη που την ήθελε τόσο για να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση, όσο και για ψυχολογικούς λόγους και πλέον κάνει πλάνα για τους ομίλους του Europa League.

Πηγή: sport-fm.gr
 
Top