Από το "PRESS-GR" 
Άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών των επιβαινόντων στο σκάφος που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα ζητά,  με νόημα, ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω ανάρτησής του στο...
Facebook, ενώ σημειώνει ότι πρέπει «να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη» καθώς «οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύπτουν την αλήθεια».

Αναλυτικά η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού
«Δύο μέρες μετά το «έγκλημα στην Αίγινα» τα ερωτήματα, αντί να λιγοστεύουν πληθαίνουν. Συνοδεύονται μάλιστα από οργιώδεις φημολογίες για το ποιος ήταν ο καπετάνιος και ποιοι οι συνεπιβάτες του. Μια είναι η λύση για να μάθουμε την αλήθεια: Η εισαγγελία πρέπει να διατάξει τώρα την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσων προσώπων δηλώνουν ότι ήταν πάνω στο σκάφος και βεβαίως του 77χρονου που δηλώνει ότι ήταν ο χειριστής. Για να σταματήσουν οι ψίθυροι, για να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι οικογένειες των θυμάτων πρωτίστως, αλλά και όλη η κοινωνία, δικαιούνται να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και ποιοι ευθύνονται γι’ αυτήν την τραγωδία. Οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύπτουν την αλήθεια».
 
Top