Μαζί με τον 28χρονο φιλοξενούμενό του συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 38χρονο που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς...



Μαζί με τον 28χρονο φιλοξενούμενό του συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 38χρονο που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς. Στο σπίτι του, σε περιοχή της Κοζάνης, εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκαν ένα όπλο και δεκάδες σφαίρες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευασία με αποψιλωμένα κλαδιά από χασισόδεντρα, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, αλλά και ένα ένα πιστόλι με γεμιστήρα που κατείχε παράνομα ο δράστης μαζί με 43 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση.

*** Η ηλεκτρονική ζυγαριά και οι 27 κενές νάιλον συσκευασίες που βρέθηκαν στο σπίτι ενός 28χρονου σε χωριό της Ξάνθης, όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, στοιχειοθέτησαν την κατηγορία της διακίνησης μαζί με αυτήν της κατοχής ναρκωτικών με τις οποίες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Εκτός από αυτά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στο σπίτι πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,5 γραμμαρίων και άλλη μια με M.D.M.A. βάρους 0,3 γραμμαρίου.
 
Top