Οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 87χρονης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, την ξύπνησαν τραντάζοντάς την και την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι της χτυπώντας την για να μην αρχίσει να καλεί σε βοήθεια...



Ολόκληρη την Θεσσαλία «χτενίζουν» οι δυνάμεις της Αστυνομίας για να εντοπίσουν τα ίχνη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής κακοποιών, οι οποίοι χτύπησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων για να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα που είχε.

Οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 87χρονης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, την ξύπνησαν τραντάζοντάς την και την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι της χτυπώντας την για να μην αρχίσει να καλεί σε βοήθεια! Με απειλές ακόμη και για την ίδια της τη ζωή, την υποχρέωσαν να τους δείξει πού είχε χρήματα και είδη αξίας.

Τρομοκρατημένη η ανυπεράσπιστη γυναίκα τους είπε ότι δεν είχε περισσότερα από 100 ευρώ για να περάσει ώσπου να εισπράξει τη σύνταξή της, αλλά οι αδίστακτοι ληστές δεν συγκινήθηκαν και πήραν τα χρήματα μαζί με λίγα κοσμήματα που βρήκαν. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Λάρισας.

 
Top