Πήραν μέρος 9 διαγωνιζόμενες ομάδες οι οποίες παρουσίασαν καινοτόμες ιδέες στο χώρο της «γαλάζιας οικονομίας» ενώπιον της κριτικής επιτροπής και ενός πολυπληθούς κοινού

Ο 2ος Διαγωνισμός θαλάσσιας οικονομίας «Blue Growth II», που γίνεται πλέον θεσμός πραγματοποιήθηκε χθες, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά. Πήραν μέρος 9 διαγωνιζόμενες ομάδες οι οποίες παρουσίασαν καινοτόμες ιδέες στο χώρο της «γαλάζιας οικονομίας» ενώπιον της κριτικής επιτροπής και ενός πολυπληθούς κοινού.

Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία που γίνεται με τη συνεργασία του «Aephoria»,  καθιερώνει πλέον τον Πειραιά σε πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας και δημιουργεί μια «δεξαμενή σκέψης» για καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή απήχηση.

Ανεδείχθησαν 5 νικητές, οι οποίοι κέρδισαν πρόσβαση σε υπηρεσίες αξίας 5.000 ευρώ, πρόσβαση στους χώρους εργασίας και στην υποστήριξη της Αειφορίας και του Blue Growth, υποτροφίες για προγράμματα MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Ναυτιλιακά του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στα Ποσειδώνια τον Ιούνιο του 2016. Η ομάδα που κέρδισε το 1ο βραβείο, κέρδισε  επίσης και ένα SONY XPERIA.

 
Top