Νέα μεγάλη επιτυχία στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατέγραψε το Ιδιωτικό Γυμνάσιο «Νέα Παιδεία». Συγκεκριμένα, ο μαθητής Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ της Γ΄ τάξης προκρίθηκε τρίτος στη Χρυσή Εξάδα των μαθητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που θα γίνει τον Ιούνιου 2015 στη Σερβία.
Η τόσο σημαντική επιτυχία του μαθητή μας επετεύχθη με την επίμονη προσπάθεια του, την αφοσίωση του στην επιστήμη των Μαθηματικών καθώς και με τη συμβολή των άριστων εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που προετοιμάζουν με ζήλο και αποτελεσματικότητα τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς.
Νιώθουμε όλοι περήφανοι για τη σημαντική διάκριση του μαθητή μας και ευχόμαστε από καρδιάς η επιτυχία να τον ακολουθεί σε όλες τις μελλοντικές του προσπάθειες και το «όμορφο ταξίδι» του στο Διαγωνισμό της Βαλκανικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας να είναι δυναμικό, δημιουργικό και κυρίως να του χαρίσει νέες διακρίσεις.
Η τελική κατάταξη για τη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2015, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας είναι:

Οι ευχές μας απευθύνονται, επίσης, σε όλους τους μαθητές της ελληνικής αποστολής στη Βαλκανική Ολυμπιάδα, τους οποίους συγχαίρουμε θερμά και ευχόμαστε να επιστρέψουν με πολλές διακρίσεις και έπαθλα.

                                                                                                       
 Το Γραφείο Τύπου
των Εκπαιδευτηρίων



 
Top