Βούτσης στην Βουλή: Έτσι ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μ@λ@κ@!Σκηνές απείρου κάλλους «γυρίστηκαν» και πάλι στη Βουλή, καθώς λίγο έλειψε ...
να πιαστούν στα χέρια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Τα αίματα άναψαν όταν ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης ολοκλήρωσε την ομιλία του για τη ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία τα αποθεματικά Δήμων και Περιφερειών πάνε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μάλιστα, ο υπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι υιοθετεί την ρητορική των δανειστών που οδηγούν τη χώρα σε ασφυξία.
Σε αυτό το σημείο, βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όρθιοι φώναζαν ντροπή, με τον Βασίλη Κικίλια να επιτίθεται κατά του Νίκου Βούτση ενώ ο κ. Βούτσης επέμεινε ότι δεν ανακαλεί κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι αποδέχονταν τις εντολές των τροικανών και οδηγηθήκαμε εδώ που οδηγηθήκαμε.
Η αναταραχή ήταν τόσο μεγάλη και ο Νίκος Βούτσης νομίζοντας ότι είναι κλειστό το μικρόφωνο απευθύνθηκε σε υπουργό δίπλα του λέγοντας« έτσι ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μα@λ@κα».
Το λόγο πήρε ο Μητσοτάκης ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναζητεί ενόχους επείδή οδηγεί την χώρα στη χρεοκοπία ενώ σχόλιο της Ραχήλ Μακρή οδήγησε τον Μητσοτάκη να της συστήσει δηκτικά « κάνε καμιά φωτογράφηση και μετά τα λέμε».
 
Top