Παπαρήγα: Κάλπη ανά πρόσωπο για τη λίστα Λαγκάρντ
Πραξικόπημα χαρακτήρισε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, το ενδεχόμενο να γίνει η ψηφοφορία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με τρεις κάλπες, όσες δηλαδή και οι προτάσεις των κομμάτων.
Μιλώντας στη Βουλή, στη διάρκεια της συζήτησης επί του φορολογικού νομοσχεδίου, η κ. Παπαρήγα κάλεσε την συγκυβέρνηση να μη μεθοδεύσει κατά την επικείμενη συζήτηση να στήσει τρεις αντί για τέσσερις κάλπες στη Βουλή. «Μεθοδεύεται να πάει η Βουλή σε ψηφοφορία για τη λίστα Λαγκάρντ με έναν τρόπο που υπάρχει κίνδυνος να μη βγει αποτέλεσμα. Αν βάλετε κάλπη ανά πρόταση κόμματος και όχι ανά πρόσωπο, το πράγμα μπερδεύεται πολύ. Υπάρχει κίνδυνος να μη γίνει προανακριτική ούτε για τον Παπακωνσταντίνου», σημείωσε.
Η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κάλεσε στη συνέχεια τα κόμματα να μην επιτρέψουν να συζητηθεί και να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το πακέτο των επτά Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, το οποίο εισάγεται προς επεξεργασία αύριο στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και ψηφίζεται σε μια συνεδρίαση την προσεχή Δευτέρα.
Zougla.gr 
 
Top