ME οδηγούς....επιβίωσης στο πολιτικό συνοθύλεμα της χώρας αλλά και το οικονομικό μέλλον των επόμενων γενιών με άρωμα οικονομίας στην μάχη Ευρώ-δολλαρίου αναλώνεται ο Κυριακάτικος Τύπος που προσπαθεί να σκιαγραφήσει την πολιτική πορεία της χώρας, παρά τις μεγάλες σκοτεινές μέρες που διέρχεται ο Τύπος μετά το λουκέτο σε.....
ιστορικές εφημερίδες της χώρας μας.

Αρχικά το 'Veto' προσφέρει "Ολες οι συμφέρουσες λύσεις για τα χρήματά σας-Πτώχευση και οδηγός επιβίωσης- Πότε και πώς μπορεί το Δημόσιο να προβεί σε παύση μισθών και συντάξεων...".

Το 'Πρώτο Θέμα' αναφέρει στο κεντρικό του θέμα ότι "Οι δεσμεύσεις της τρόικας πνίγουν τον υπουργό Οικονομικών- Μετράει ημέρες- Δραματική ΄συσταση στους συνεργάτες του ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση- Η Παίρνουμε τα μέτρα ή φεύγουμε..."


-H 'Real News' περιγράφει την επικαιρότητα στο κύριο θέμα της ότι "Ποιοί μίλησαν και τι είπαν για τον Πρωθυπουργό-Μυστικός δείπνος με 11 βουλευτές-Γιατί αρνήθηκε τη πρόσκληση ο Φλωρίδης-Ποιοί άλλοι εκσυγχρονιστές βουλευτές κλήθηκαν και δεν προσήλθαν".

Το 'Παρόν της κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Γιώργος, Ντόρα" και λοιποί της συμμαχίας των προθύμων- Τα δίνουν όλα σε Αιγαίο και Κύπρο-Υπο την καθοδήγηση των Αμερικανών συμφωνημένη η συνεκμετάλλευση θα μας την περάσουν λέγοντας ότι θα..γίνουμε σείχηδες- Κλείνουν και το Κυπριακό με το σχέδιο Ανάν".

-Το 'Αρθρο' προσθέτει "Κρίσιμες ώρες για την κεντροδεξιά παράταξη-Διάσπαση στη ΝΔ- Ποιοί οδηγούν ένα ισχυρό κόμμα σε συρίκνωση".

Το 'Βήμα' συμπληρώνει ότι παρέχεται "Φιλί ζωής 25 δις ευρώ στις τράπεζες-Φοροκίνητρα για ΙΧ αλλά και ακίνητα-Οι δέκα αλλαγές στους φόρους το 2011..."

-Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' υπογραμμίζει ότι "Μαζικές μετακινήσεις υπαλλήλων- Απο το μηδέν σχεδιάζονται οι υπηρεσίες- Σαρωτικό σχέδιο για όλο το Δημόσιο- Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν προσλαμβάνουν πλέον απολυμένους συμβασιούχους".

Η 'Καθημερινή' προβλέπει τώρα "100 μέρες δοκιμασίες εν μέσω Ευρωπαικής θυέλλης- Η Ελλάδα ενώπιον του ελλείματος, της ύφεσης και των συντεχνιών" αλλά θα λέγαμε κυρίως λόγω Τρόικας...

-Ο 'Ελεύθερος Τύπος' αναγγέλει "Την απόρρητη μελέτη που έχει στα χέρια του ο υπουργός Υγείας- Το σχέδιο για συγχωνεύσεις στα 121 δημόσια νοσοκομεία της χώρας-Τι αναφέρει η έκθεση Σχολής Δημόσιας υγείας- Συγχωνεύσεις μονάδων στην Αττική σε συσκευασία του ενός".

Τέλος το 'Εθνος' καταλήγει ότι "Το σχέδιο για καταργήσεις και συγχωνεύσεις γραμματειών και φορέων-Κούρεμα 30% στο Δημόσιο με διαδικασίες εξπρές- Μαζική μετακόμιση για 100.000 υπαλλήλους σε όλη την χώρα"... 

www.greekmme.gr
 
Top