Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χίλτον ,παρουσιάστηκε ο νέος Ιωνικός της περιόδου 2010-2011. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Κύριος Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ,ο προπονητής Κύριος Πετράκης,καθώς και τα περισσότερα απο τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.Ξεχωριστή παρουσία αυτή των παλαιμάχων που αποδέχτηκαν το κάλεσμα που τους έγινε ,αλλά και απλών φίλων του συλλόγου.
Ο Κύριος Χαραλαμπίδης ήταν αυτός που ξεκίνησε τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκομένους και να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας, την ομάδα της πόλης μας –ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΜΑΣ!!
Ανέλαβα τα ηνία μίας ιστορικής ομάδας, από μία ιστορική οικογένεια στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Έτσι καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι το έργο της νέας διοίκησης είναι δύσκολο και σε εξαιρετικά δύσκολες περιόδους για την Ελλάδα.
Παρόλα αυτά επένδυσα στο εγχείρημα-επιχείρηση της ΠΑΕ Ιωνικός, πρώτον γιατί αγαπώ το χώρο του ποδοσφαίρου και δεύτερον διότι ο πατέρας μου είναι αυτοδημιούργητος. Και όλοι μας ξέρουμε ότι η ομάδα αυτή έχει μάθει να παλεύει για το καλό του ποδοσφαίρου , χωρίς να ανήκει σε κάποιο άρμα.
Μιλώντας με διάφορους φίλους της ομάδας ακούω για την περηφάνια του να είσαι Ιωνικός, και αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι αυτή η λέξη προέρχεται από Νικαιώτικα χείλη. Είμαστε περήφανοι λοιπόν! Η Νίκαια είναι ποδοσφαιρομάνα και χρειάζεται ένα κλίκ ώστε ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο. Το σύνθημα μας είναι ένα ..Γεμάτη Νίκαια-Δυνατός Ιωνικός.
Και για αυτό θα πρέπει άπαντες οι τοπικοί φορείς της πόλης, οι παλαίμαχοι, ο ερασιτέχνης, οι οργανωμένοι και ό απλός κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα.
Θα πρέπει να σεβόμαστε το γήπεδο μας ,ώστε να το διατηρήσουμε στολίδι και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο ,γιατί σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα έδειξε ότι είναι δίπλα στην ομάδα.
Εύχομαι ο Ιωνικός να έχει όσο πιο γρήγορα γίνεται το δικό του βοηθητικό γήπεδο, στεγασμένες εξέδρες, ,δικιά του μπουτίκ, όπως και ένα Sports Café αν γίνεται σε χώρο του γηπέδου ,έτσι ώστε το γήπεδο «Νικόλαος Κανελλάκης» να πάρει ζωή.
Ως διοίκηση κάναμε αρκετές και δαπανηρές μεταγραφές αλλά το τι θα καταφέρουμε, θα φανεί στο γήπεδο. Κάναμε μερική ανακαίνιση στο γήπεδο ,ενώ άλλαξε και ο χλοοτάπητας του γηπέδου. Παράλληλα θα γίνουν και άλλα διορθωτικά έδρα στο γήπεδο της Νεάπολης.
Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή Κύριο Πετράκη.
Δεν θέλω να σας κουράσω παραπάνω ,αλλά αν δεν πίστευα ότι δεν μπορώ να πετύχω δεν θα ήμουν εδώ. Ωστόσο θέλω να πώ και να τονίσω κάτι. Χωρίς την στήριξη του κόσμου δεν μπορεί κανείς να πετύχει. Θα ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και θα ευχαριστήσω όλους όσους μας αγκάλιασαν και μας βοήθησαν από την αρχή του έργου μας. Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε ερωτήσεις διότι σήμερα είναι η παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν και όχι συνέντευξη τύπου για εμένα. Αλλωστε πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα .Οι ιδιοκτήτες και οι παράγοντες πρέπει να μένουν έξω από τα όρια της γραμμής του γηπέδου. Σας ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία σας.

Απο την δική του πλευρά , ο προπονητής της ομάδας κύριος Γιάννης Πετράκης υπογράμμισε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά που υπηρετώ τον Ιωνικό. Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια της νέας διοίκησης». Αναφερόμενος στην ομάδα, τόνισε ότι... «μια ομάδα δεν χτίζεται από την μια μέρα στην άλλη. Η προετοιμασία ξεκίνησε αργά. Ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές και δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο δουλειά. Το τι θα καταφέρουμε θα το δείξει η πορεία». Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε και ο 51χρονος τεχνικός λέγοντας: «Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα χωρίς την βοήθεια του κόσμου της. Οι φίλαθλοι πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται».

Μελαμπιανάκης: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργια διοίκηση, καινούργιους παίκτες και νέο προπονητή. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για τον Ιωνικό».

Μιτέα: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ιωνικό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα».

Από την πλευρά του ο Μοχτάρ Ντιαλό, τόνισε: «Καλημέρα(σ.σ στα Ελληνικά), ευχαριστώ τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω το σύλλογο».

Ο Ρομπίνιο σε άπταιστα Ελληνικά, είπε: «Όσοι ήρθαμε το καλοκαίρι, πιστέψαμε στο όραμα της διοίκησης. Θέλουμε να έχουμε καλή χρονιά και χρειάζεται πολύ δουλειά».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης ανέφερε: «Είναι βαριά η φανέλα του Ιωνικού. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».
 
Top