Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ  ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΡΙΑ ΘΕΙΑ ΤΗΣ...

Όλα στην οικογένεια των πάμπλουτων εφοπλιστών! Μετά τον διορισμό του Θανάση Μαρτίνου στο Άγιο Όρος ως διοικητή, έκαναν και την σύζυγο (Αλεξάνδρα) του Αντρέα Μαρτίνου και θεία της Δόμνας.... πρόεδρο στην "Κιβωτό του Κόσμου"


Την..... Θεία της.....Αλεξάνδρα Μαρτίνου, σύζυγο του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου (από τους ισχυρότερους εφοπλιστικούς ομίλους στον κόσμο) , πρόεδρο της Ένωσης ”Μαζί για το Παιδί”, τοποθέτησε η Δόμνα Μιχαηλίδου ως Πρόεδρο του νέου Συμβουλίου, μετά την αποπομπή του προηγούμενου λόγω των αποκαλύψεων για τις κακοποιήσεις ανηλίκων που φέρεται να διαπράττονταν στη δομή...

Η κ Μαρτίνου είναι και θεία της βουλευτού Α’ Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής της ΝΔ, Γεωργίας Μαρτίνου, κόρης του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου ο οποίος εχει τοποθετηθεί από τον Κυριάκο Μηστοτάκη Διοικητής του Αγίου Όρους από τις 9 Οκτωβρίου του 2019.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Κιβωτού του Κόσμου τοποθετήθηκαν επίσης ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Σπυρίδων Τέντες (θεωρείται “σαμαρικός”) , ο πρώην διευθυντής της ΜΕΘ του Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», Ιωάννης Παπαδάτος, ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, η ψυχολόγος Έρρικα Οικονόμου, ο πρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» Ανδρέας Ζομπανάκης και ο Κωνσταντίνος Γλούμης-Ατσαλάκης, διευθυντής του γραφείου της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου.

 
Top