Ποιοι είναι αυτοι
Η Κατερίνα Παπακώστα, αντιπρόεδρος της εξεταστικής που απέφυγε να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες που θα έριχναν φως στη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών. Η κ. Παπακώστα ανέλαβε την θέση της υφυπουργού στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
Ο Ιάσων Φωτήλας, πλέον υφυπουργός πολιτισμού, είναι εκείνος που χωρίς ίχνος ντροπής παραδέχτηκε ανοιχτά πως η ΝΔ δεν επιθυμούσε τη διαβίβαση της δικογραφίας του εφέτη ανακριτή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, λέγοντας μάλιστα πως «αν έρθει η δικογραφία, θα τιναχτεί η προανάκριση στον αέρα» προκαλώντας τότε κακό χαμό.
Παράλληλα, σε άλλη μία καίρια θέση, αυτή του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τοποθετήθηκε ένα ακόμα μέλος της περίφημης εξεταστικής επιτροπής, ο Κώστας Καραγκούνης.
Τέλος, μετά την απομάκρυνση του «αναστενάρη» Λευτέρη Αυγενάκη και του υφυπουργού Σταύρου Κελέτση την τιμητική να αναλάβει θέση υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης είχε ο Χρήστος Κέλλας.
Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την επιβράβευση του Βασίλη Σπανάκη ως νέο υφυπουργό Εσωτερικών. Άξιος κι αυτός. Είχε βραβεύσει για τις “καλές τις υπηρεσίες” την διευθύντρια του ΔΟΥ Χαλκίδας.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Μητσοτάκης δείχνοντας απαξίωση στην άποψη του κόσμου. Του αρκεί να προχωράει η Ατζέντα της ΕΕ, με πρώτο θύμα την Ελλάδα.
https://anazitiseis.gr/se-akoma-ena-kresento-politikis-aliteias-o-mitsotakis-epivravefse-ta-meli-tis-exetastikis-epitropis-tis-sygkalypsis-tou-egklimatos-ton-tebon/#google_vignette 
 
Top