Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 «Στης Χούντας το αλισβερίσι λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μη ξυπνήσει!»

Οι αρχές των ουκροναζί έχουν ήδη αφαιρέσει την κάνναβη από τη λίστα των απαγορευμένων ουσιών και οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ στις 16 Αυγούστου 2024.
Τώρα ο κοκαϊνομανής μικρός φύρερ των ουκροναζί... είναι περήφανος!
Μια μεγάλη "δημοκρατική" κατάκτηση που χαροποιεί ιδιαιτέρως τις ΗΠΑ και την αποικία τους, τη λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση".

Η χαρά γι' αυτό το τεράστιο βήμα πολιτισμού της Ουκρανίας διαπερνάει και το ελληνικό πολιτικό που παλεύει εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...
«Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!»

Ευτυχώς... διαχρονικά στην -αποικία Ελλάδα... σταθερά με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας"... με τους ουκροναζί και σιωναζί!

 
 
Η Σακελλαροπούλου με τους ουκροΝαζί στο Κίεβο, για να μεταφέρει τα σέβη της αποικίας Ελλάδα στον κοκαϊνομανή παλιάτσο και την υποστήριξη του "αγώνα" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...   Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!
 
«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top