«Αυτό που λέω με συνέπεια, από τις 7 Οκτώβρη, είναι ότι η...

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν είναι μόνο η Χαμάς.
Η Δύση παρουσιάζει τις επιχειρήσεις της Αντίστασης ως Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, έτσι ώστε ένα κίνημα με πολιτικά κίνητρα να απορριφθεί και να χαρακτηριστεί ως "τρομοκρατία".
Για τη Δύση, η αναγνώριση του δικαιώματος της Παλαιστίνης, όχι μόνο στην αυτοάμυνα, αλλά και στην ένοπλη αντίσταση ενάντια στη βάναυση κατοχή που προέρχεται από τη Δύση, θα ήταν συλλογική αυτοκτονία για τη Δύση και για το σιωνιστικό κράτος παρία.
Αυτή η κοινωνιολογία μπορεί επίσης να ανιχνευθεί στον σχηματισμό και την ενεργοποίηση "ενός κοινού χώρου για τις φατρίες της Παλαιστινιακής αντίστασης", όπου αριστερές και κομμουνιστικές φατρίες ενώνονται χέρι-χέρι με ισλαμικές φατρίες, αναστέλλοντας τις διαφορές (ακόμη και μεταξύ των ισλαμιστών), που θα επιλυθούν πολιτικά μετά.
Μια ανθρωπολογική ανάλυση του Παλαιστινιακού και Αραβικού «κοινού» της αντίστασης αποκαλύπτει ένα ποικίλο φάσμα ατόμων, συμπεριλαμβανομένων φιλελεύθερων, χριστιανών, άθεων, κομμουνιστών και φεμινιστών, μια σύνθεση που θυμίζει ένα "κοσμικό" πολιτικό πλήθος.
Αυτό επίσης, χλευάζει τη δυτικοκεντρική θεωρία ότι η Χαμάς ελέγχεται πλήρως από το Ισραήλ και ότι ολόκληρη η επιχείρηση μπορεί και πάλι να απορριφθεί ως ένα γεγονός που ενορχηστρώθηκε από τη Μοσάντ.
Αυτό αναιρεί όλες τις εξελίξεις εντός της Χαμάς με στόχο την επανευθυγράμμιση του πολιτικού κινήματος με τον Άξονα Αντίστασης του Ιράν, της Συρίας, των φατριών της Ιρακινής Αντίστασης, της Χεζμπολάχ, της Υεμένης κ.λπ.
»
Vanessa Beeley
, Βρετανίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας
* για τη μεταφορά Νίκος Κλειτσίκας

Τα ψέματα γραμμένα με μελάνι,
δεν μπορούν ποτέ να κρύψουν την αλήθεια γραμμένη με αίμα!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top