Γιάννης Παπουτσάνης
Debate. Κέρδος για τον δημόσιο διάλογο. Στα συν, ως πρωτοβουλία και υλοποίηση αλλά και ως ύφος και ήθος, των υποψηφίων καθώς και της ΕΡΤ που απέδειξε πως έχει γνώση του ρόλου της όταν υπάρχει η πολιτική βούληση.
Μπακογιαννης. Στα συν: Κέρδισε την μάχη της εικόνας (ευθύς και άμεσος) αλλά και του ρεαλισμού. Στα μειον: Η μεγάλη πληγή τού (εξ ίσου μεγάλου) περιπάτου και τα έργα βιτρίνας. Τυχερός που ουδείς τον ρώτησε επί της ουσίας για θέματα πολιτισμού. Ορατή η προσποιηση στις επιδείξεις συναίνεσης προς τον ανθυποψηφιο του.
Δούκας: Στα συν: Κέρδισε τη μάχη των επιχειρηματων και έδειξε πως έχει και γνώση και οραμα. Στα μειον: έχασε τη μάχη της εικόνας (την επόμενη φορά κάποιος να του πει να κοιτάζει την κάμερα και όχι το υπερπέραν) και, καταφανώς πειθαναγκαζομενος από πολιτικές συμμαχίες, έχασε χρόνο σε επιδείξεις "δημοκρατικού φρονηματος" με αποκορύφωμα να χαρίσει στον έμπειρο Μπακογιαννη ένα κάρφωμα κι ένα ριμπάουντ όταν ρωτήθηκε για Εξάρχεια, Στρέφη κλπ. θέματα για τα οποία τήρησε αιδημονα, πλην εκκωφαντική, σιωπή.
 
Top