Πριν τρεις μήνες στο σύστημα άρχισε να λειτουργεί για τις Δημοτικές εκλογές. Σε μια δημοσκόπηση που ήρθε στην επιφάνεια έδειχνε να δημιουργείται το δίπολο μεταξύ του Δημάρχου Βρεττακου και του νέου υποψηφίου που έπεσε σαν κομήτης από το κεντρικό σύστημα της πολιτικής εξουσίας της ΝΔ τον Τάσο Μητογλου.

Εναν πρώην Αναπληρωτή Διοικητή του κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας. Ενας δηλ εγκάθετος στην εξουσία που τον ορίζει το σύστημα.Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει κι άλλους υποψηφίους οι οποίοι πάλεψαν πέντε χρόνια .Εναν αγωνιστή του ΚΚΕ κι έναν αγωνιστή που το πολιτικό του πιστεύω το έχει αφήσει έξω από την τοπική αυτοδιοίκηση τον Παντελή Κάμα ο οποίος έχει καταρτήσει ένα ψηφοδέλτιο αντισυστημικο με υποψήφιους δημοκρατικούς αγωνιστες κ αγωνιστριες από τα σπλαχνα της κοινωνία μας.

Μπορειτε λοιπόν ανάμεσα σε αυτούς να διαλέξετε τι θα ψηφίσετε.Δυο συστημικούς η δύο που εκπροσωπούν την κοινωνία μας και πονούν τον τόπο μας;Κερατσίνιωτες  και Δραπετσωνιτες τη λύση θα την δώσετε εσείς που θέλετε να ζείτε μια καλύτερη ζωή κι όχι να είστε μέσα στο πολιτικό σύστημα της απαξίωσης της ζωής σας την εξαθλίωση της φτώχιας .Τα ευρώ του Δήμου ανήκουν στους Δημότες και όχι στις ανάξιες προβολές τους για να δείχνονται με κλαμπατσιμπανα και να τα σκορπούν Αφιδώς σ εκδηλώσεις για προσωπικό τους συμφέρον.

ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ.

Με εκτίμηση Διάκος Δημητρης



 
Top