ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ"...

Χωρίς Αδεια Λειτουργίας τα Κλειστά Γήπεδα στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας. ΔΕΝ έχει καν εκπονηθεί μελέτη Πυρασφάλειας σε πολλά από αυτά. 

Οι καταγγελίες Συλλόγων και Αθλητικών σωματείων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας επαληθεύτηκαν δυστυχώς με τον ποιο εμφατικό τρόπο.
Οπως παραδέχθηκε η υπεύθυνη Αθλητισμού κυρία Σταυρούλα Συράκου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα περισσότερα κλειστά γήπεδα ΔΕΝ έχει καν εκπονηθεί από τον Δήμο ή μελέτη Πυρασφάλειας.
Επομένως σε όλα αυτά, ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ υφίσταται σε ισχύ άδεια λειτουργίας, αλλά και δεν μπορεί να τους δωθεί άδεια, αφού ΔΕΝ υπάρχει καν φάκελος αίτησης της, με όλα τα σχετικά.
Πρωτίστως με την μελέτη Πυρασφάλειας και την ΕΦΑΡΜΟΓΗ των όσων αυτή προβλέπει επί του πεδίου.
Απαντώντας σε  ερώτηση του κυρίου Παντελή Καμά, η κυρία Συράκου δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ολοκληρωθεί η μελέτη για το ” Παντελής Νικολαΐδης” και στη συνέχεια θα γίνουν ή θα ολοκληρωθούν οι μελέτες για τα υπόλοιπα γήπεδα.
Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ υπάρχει προοπτική ΑΜΕΣΗΣ αδειοδότησης των γηπέδων στα οποία διεξάγονται αγώνες όλων των κατηγοριών στα ομαδικά αθλήματα και πραγματοποιούνται προπονήσεις Ακαδημιών αλλά και αγωνιστικών τμημάτων. Είναι γνωστό άλλωστε, το ότι μετά την κατάθεση του ολοκληρωμένου φακέλου ,ακολουθεί η διαδικασία ελέγχου, αρκετά χρονοβόρα από τη φύση της.
Δηλαδή ακόμα και εάν ΔΕΝ υπάρξουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις ή άλλα τεχνικά θέματα οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ειναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσουν άδεια, εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ηδη ορισμένες ομοσπονδίες, όπως αυτή του Βόλεϊ, έχουν απαγορεύσει την διεξαγωγή αγώνων με τη παρουσία φιλάθλων στους συγκεκριμένους χώρους, ενώ οι γονείς ανήλικων αθλούμενων εκφράζουν την ανησυχία τους για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  – όπως οι ίδιοι τονίζουν – κατάσταση.
keratsini news
 
Top