Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δείτε πώς έφεραν τις χώρες τους
πιο κοντά στις...

αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις»
Zhang Meifang 张美芳
Γενική Πρόξενος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, στο Μπέλφαστ (Βόρεια Ιρλανδία)
Η Zhang Meifang... τα είπε όλα, με την απεικόνιση των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων να προσπαθούν τον στραγγαλισμό των χωρών που αποτελούν το "μεγάλο κακό" για τον δυτικό "πολιτισμό" και την πάλαι ποτέ υπερδύναμη: σήμερα ξεδοντιασμένες ΗΠΑ, που ακουμπούν στην αποικία τους "Ευρωπαϊκή Ένωση"!
Ίσως μια ματιά στους χάρτες να "συγκινήσει" και τους ισαποστάκηδες της ευρωπαϊκής Νατοϊκής αριστεράς, που συνεχίζουν ακάθεκτα τον αγώνα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...
Βρισκόμαστε στην εποχή που οι παγκόσμιοι τρομοκράτες των λαών είναι στην κυριολεξία τρομοκρατημένοι! Σήμερα, στον πόλεμο που εξαπέλυσαν για τη διατήρηση μιας παγκόσμιας ηγεμονίας διαπιστώνουν την ήττα. Ο μονοπολικός κόσμος δύει κι αυτό είναι σαφές, αφού μόλις το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ΕΕ, Καναδάς, Αυστραλία...) στηρίζει τη νεοναζιστική επίθεση εναντίον των ανυπότακτων λαών και εθνών.
Ο Κάρλος Λατούφ, ο παγκοσμίου φήμης Βραζιλιάνος σκιτσογράφος, το προείδε από το 2008 με το σκίτσο του. Η καταπληκτική πένα της Ιωάννας Υψηλάντη, μας το δίνει απόλυτα κατανοητό σήμερα:

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ο πρώην μονοπολικός κόσμος έχει, ήδη, τελειώσει!

Η αποικία Ελλάδα;

«Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας... η αμερικανοκίνητη χούντα, ο "εθνάρχης της βίας και νοθείας, της αμερικανοκρατίας"...»... ξεπεράστηκαν από τη Νατοϊκή υπάλληλο!

"ΝΑ ΠΑΕΙ να πολεμήσει η Σακελλαροπούλου & να στείλουν τα δικά τους παιδιά οι Νατοϊκοί υπάλληλοι!"

 

-


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top