Την άκρως επικίνδυνη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη να καλύπτει όλα τα μείζονα θέματα και τις βαρύτατες επιπτώσεις τους στους πολίτες κάτω από ένα πέπλο σιωπής και συγκάλυψης αναδεικνύει με ένα νέο βίντεο που ανήρτησε στα Social Media ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνει τη συσκότιση για τα πραγματικά αίτια της τραγωδίας με τους πάνω από 33.000 νεκρούς της πανδημίας, καθώς και τη συγκάλυψη με τους ασθενείς, που εξαρχής υποχρεώθηκαν να δώσουν άνιση μάχη με τον κορονοϊό διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, με αποτέλεσμα το 97,7% να πεθάνει.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης υπογραμμίζει ότι ακόμα και για την έκρηξη της ακρίβειας στις τιμές της ενέργειας και των τροφίμων πρώτης ανάγκης, η "παρέα" του Μαξίμου "με νύχια και με δόντια" επιχειρεί να κουκουλωθεί η αρνητική πρωτιά της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς και οι ολέθριες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που πυροδοτούν ανεξέλεγκτη κρίση μέσα από την σκανδαλώδη ενίσχυση των κερδοσκόπων σε βάρος των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το «απόρρητο», που επικαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συγκαλύψει το δυσώδες σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων του και ενοχλητικών δημοσιογράφων, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Όλος ο σχεδιασμός του προπαγανδιστικού μηχανισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναδεικνύεται στο βίντεο, που ανήρτησε ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στηρίζεται στη λογική του «απορρήτου», της απόκρυψης της αλήθειας και του αποπροσανατολισμού των πολιτών.

«Κύριε Μητσοτάκη, ρητά και κατηγορηματικά, κανένα απόρρητο δεν πρόκειται να σας γλιτώσει», τονίζει ο Γιάννης Μαντζουράνης στο βίντεο.
­
Για να δείτε το βίντεο στην επίσημη σελίδα 
του Γιάννη Μαντζουράνη στο Facebook πατήστε ΕΔΩ: https://bit.ly/3RDbGGE
 
Top