Της Ιωάννας Υψηλάντη
Θέλω να το προσέξετε πολύ καλά!
Θέλω να πάρει στροφή το μυαλό των παραπλανημένων και των... υποταγμένων.
Έγινε σαμποτάζ, στους Ρωσικούς αγωγούς "Νόρντ στριμ 1 και 2".
Τα σαμποτάζ αυτά έγιναν σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος, γεγονός που σημαίνει ότι για την πραγματοποίηση τους χρειάστηκε υποβρύχιο.
Ποια δύναμη θα είχε συμφέρον και την δυνατότητα , για να κάνει κάτι τέτοιο και πού οδηγείται η κατάσταση, μετά απ΄αυτό;;;
Η Ρωσία δεν έχει κανέναν λόγο. Δίνει αέριο σε όποιον το ζητήσει και επιπλέον, αν θέλει να αρνηθεί την παροχή του, απλώς κλείνει την στρόφιγγα.
Η Ουκρανία, επίσης πλήττεται από μια τέτοια κίνηση, γιατί σταματάει και η δική της τροφοδοσία. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει τόσο μίσος εναντίον των πολιτών της, δεν διαθέτει υποβρύχια.
Η Ευρώπη, από την άλλη, δεν έχει κανέναν λόγο να προβεί σε σαμποτάζ, καθώς η ύπαρξη των αγωγών αποτελεί μία έστω και ψυχολογική ασφάλεια, για μελλοντική τους χρήση, ενώ έχει επενδύσει δισεκατομμύρια, για τον Βόρειο αγωγό 2.
Ποιος απομένει;;
Μα φυσικά οι ΗΠΑ!!!!
Είναι η μόνη πλευρά με συμφέροντα και δυνατότητες.
Από την αρχή των Ευρωπαϊκών κυρώσεων, προς την Ρωσία, γράφουμε ότι η ΕΕ πυροβολεί τα πόδια της, καταστρέφοντας την βιομηχανία, τις εξαγωγές της, την οικονομική της ανάπτυξη και εκτελεί τους πολίτες της με ανεργία, κρύο και πείνα. Και όλα αυτά με εντολή των ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ θέλουν την καταστροφή της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Γνωρίζουν ότι έχουν χάσει την παγκόσμια αυτοκρατορία τους και θα εξοντώνουν έναν προς έναν τους ανταγωνιστές-"εταίρους" τους. Είναι τόσο διαβολικές που δεν ενδιαφέρονται, για τους πολίτες οποιασδήποτε χώρας, αρκεί να μην είναι της δικής τους!
Με τα σαμποτάζ στοχεύουν, στην πλήρη απουσία ενέργειας, για πολλά χρόνια, αφού η επισκευή των αγωγών είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση. Στοχεύουν στην απουσία οποιασδήποτε πιθανότητας ενεργειακής επάρκειας της Ευρώπης, σε περίπτωση στροφής της Ευρωπαϊκής πολιτικής και της συνεργασίας της με την Ρωσία. Κάτι που φωνάζουν οι λαοί εδώ και μήνες.
Και επειδή έρχονται εκλογές σε πολλά κράτη, που ίσως ν΄αναδείξουν πιο λογικούς ηγέτες, πρέπει ν΄αποκλειστεί κάθε δυνατότητα άμεσης λειτουργίας των αγωγών.
Υπάρχει, όμως και ένας πολύ πιο σοβαρός κίνδυνος, για όλον τον κόσμο. Ν΄απαντήσουν οι Ρώσοι σ΄ αυτήν την προβοκάτσια.
Δεν ξέρω με ποιον τρόπο και με πόση ψυχραιμία, αλλά με κάποιον τρόπο θ΄απαντήσουν, αν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα.
Είναι ολοφάνερο, πλέον, ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν έναν Γ΄ ΠΠ, ή έναν πυρηνικό πόλεμο, για να ισοπεδώσουν την Ευρώπη και τις ίδιες.
Αρκεί να μην χάσουν την ηγεμονία τους!
Πείτε μου τώρα, κάτι εσείς οι γραμματιζούμενοι! Μιλάτε ακόμα για "ιμπεριαλιστική Ρωσία";;

 
Top