Το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απαντά στα “σκοτεινά σενάρια συνεργασίας και αποστασίας”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναφέρει:
Κυβερνητικά αλλά και εσχάτως «αντιπολιτευόμενα» ΜΜΕ προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση σε ζοφερά πολιτικά σενάρια που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές εποχές της μεταπολίτευσης.
Βλέποντας ότι το σενάριο συνεργασίας κατέρρευσε με πάταγο, τώρα υπουργοί και «δημοσιογράφοι» εξυφαίνουν σχέδιο «αποστασίας», κατρακυλώντας στο έσχατο σημείο πολιτικής αθλιότητας.
Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Η Ελληνική Λύση και οι βουλευτές της στέκονται πιστοί στον όρκο τους απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Σε αντίθεση με τους θιασώτες της «αντικατάστασης πληθυσμών», της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και της ληστείας των πολιτών που έχουν συνηθίσει να κυλιούνται σε έναν πολιτικό βούρκο, υπηρετώντας όχι το εθνικό, αλλά το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν σε κάθε νοσηρό πολιτικό εγκέφαλο ότι η Ελληνική Λύση σαν μία γροθιά θα πορευτεί αταλάντευτα μέχρι τέλους. Μόνη, απέναντι σε όλους.




 
Top