Ο υπουργός άμυνας μάλλον πιστεύει ότι υπερασπίζεται τα σύνορα του Λουξεμβούργου


Εάν κάποιος είχε την ψευδαίσθηση ότι το ελληνικό κράτος θα μπορούσε κάποια στιγμή να σοβαρευτεί, η είδηση ότι ακόμα και στρατιωτικά αεροδρόμια μετατρέπονται σε πάρκινγκ για πολυτελή ιδιωτικά αεροσκάφη, διότι λέει είναι τέτοια η προσέλευση που δεν φτάνουν πλέον τα πολιτικά αεροδρόμια, βάζει ταφόπλακα σε οποιαδήποτε ελπίδα.


Το πρόβλημα προέκυψε διότι υπήρξε αύξηση κατά 40% στις αφίξεις των ιδιωτικών αεροσκαφών που μεταφέρουν κροίσους για να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, σε σύγκριση με το 2019.

Ο υπουργός άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, προφανώς νομίζει ότι η Ελλάδα ξαφνικά μετατράπηκε σε Ελβετία, ότι η Τουρκία εξαφανίστηκε από τα ανατολικά σύνορα μας, και πως η Λιβύη περιήλθε πάλι υπό το καθεστώς Καντάφι όποτε έπαψε να απειλεί τα νότια σύνορα μας ως δορυφόρος της Τουρκίας.

Από τη μία οι επιλογές του για την ξέφρενη αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, μιλάμε για πολύτιμα όπλα τα οποία όχι μόνο δεν περισσεύουν αλλά είναι εξέχουσας σημασίας για την άμυνα των νησιών μας, και τώρα η χρήση «μερικώς λειτουργούντων» στρατιωτικών αεροδρομίων για να «παρκάρουν» τα πολυτελή ιδιωτικά τους αεροσκάφη οι προύχοντες του πλανήτη…
 
Top