"Πολλά μονοπάτια υπάρχουν στη ζωή, ακολουθείστε εκείνο που αξίζει πραγματικά, το μονοπάτι της αληθινής ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτό είναι το φάρμακο που ηρεμεί την καρδιά." Όπως λέει ο Σαντιάγο, "Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για την ήττα. Ένας άνθρωπος μπορεί να καταστραφεί, αλλά όχι να νικηθεί." Επειδή", ο κόσμος είναι ένα τέλειο μέρος, για το οποίο αξίζει να παλέψεις."

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με δεδομένο ότι η επιτυχία μιας Ημερίδας βασίζεται στην υποστήριξη των συμμετεχόντων, είτε ως ομιλητές είτε ως συμμετέχοντες, σας ευχαριστώ εγκάρδια για την προσπάθεια που καταβάλατε ώστε να φθάσουμε στο πέρας της εκδήλωσης μας, με αυτό το αποτέλεσμα. Η ουσιαστική συμμετοχή σας στην ημερίδα μας, οι εξαιρετικές παρουσιάσεις σας, οι εύστοχες επισημάνσεις, οι σκέψεις και οι προβληματισμοί σας, έδωσαν ζωή, κύρος και περιεχόμενο στην πρωτοβουλία μας.

Είχαμε την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και συνεισφέρατε στη δημιουργία γόνιμων διαλόγων και ανταλλαγές απόψεων για το πώς θα είμαστε περισσότερο χρήσιμοι στον ασθενή μας που πάσχει από Καρκίνο Θυρεοειδούς.

Επιδιώξαμε να επικαιροποιήσουμε αλλά και να αναδείξουμε τα νέα κριτήρια που υπάρχουν σήμερα διεθνώς για την ακριβή προσέγγιση και διάγνωση στον καρκίνο του θυρεοειδούς. Μόνο αυτά μπορούν να μας οδηγήσουν, όσο γίνεται δυνατόν, σε μια πιο εξατομικευμένη θεραπεία του ασθενή μας, που στόχο έχει εκτός από την αύξηση της επιβίωσης και την καλή ποιότητας της ζωής του.



Ο δρόμος που προκρίνουμε και προτείνουμε - ως τον πλέον ανθρώπινο και αξιόπιστο παράλληλα - είναι ο δρόμος της διαρκούς ενημέρωσης, της προοπτικής και της συνεργασίας μεταξύ των ειδικών για αυτή τη πάθηση.

Συγχαρητήρια στον Όμιλο Ιασώ που στήριξε την προσπάθεια μας.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, στην Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, στην Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων, στην Ελληνική Εταιρεία Ακτινολογίας, στην Ελληνική Επαιρεία Παθολογικής Ανατομικής που έθεσαν την Ημερίδα μας υπό την Αιγίδα τους. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΕΧΕΑ κ Κουτελιδάκη, τόσο για τον Χαιρετισμό στην έναρξη όσο και για την ενεργό Προεδρεία του σε στρογγυλό τραπέζι.

Συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις  και την ενεργό συμμετοχή στην κα Ευανθία Διαμάντη-Κανδαράκη που ήταν και Πρόεδρος της Ημερίδας, την κα Laura Fugazzola, τον κ Αναστάσιο Μπονιάκο, την κα Κρυσταλλένια Αλεξανδράκη, την κα Σοφία Τσελένη-Μπαλαφούτα, την κα Παυλάκη Κατερίνα, την κα Ευαγγελία Κάβουρα, τον κ Άγγελο Καλοβιδούρη, τον κ Σπύρο Κόλλια, την κα Πανδώρα Παπαντωνίου, την κα Γκάλι Χριστίνα, τον κ Μανώλη Πετρόπουλο, την κα Βιδάλη Ιωάννα, την κα Άννα Γαρίδου, τον κ Paolo Miccoli, τον κ Gabrielle Materazzi, τον κ Γιώργο Καπελλάκη, τον κ Στέλιο Ρέστο, την κα Αναστασία Λεμονή, τον κο Λεωνίδα Ντούντα, την κα Καλλιόπη Βονόρτα, την κα Σοφία Σαράντη, την κα Cristina Romei, τον κ Γιώργο Σημαιάκη, την κα Μελπομένη Πέππα, την κα Ευαγγελία Κανάκη, τον κ Αριστείδη Κερασώτη!



Συγχαρητήρια στους χορηγούς μας την Ethicon, την Spine Action, την Uni-pharma, την Intermed, την Mavrogenis.

Συγχαρητήρια στην Εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Conco Pco για την άριστη συνεργασία και συνεισφορά τους στην επιτυχία της Ημερίδας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες είτε δια ζώσης είτε υβριδικά αλλά και πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με την ήρεμη παρουσία τους και την αμέριστη προσφορά τους!

Σταύρος Τσιριγωτάκης, Χειρουργός Θυρεοειδούς MD FACS

 
Top