Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα επιδεινώθηκε και έτσι, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο,  εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αφού νοσεί με κορονοϊό. 

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» εισήχθη ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, καθώς είναι θετικός στον κορονοϊό όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (04/12).

Ειδικότερα, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» που έχει ιδρύσει ο Γιώργος Τράγκας, έγραψε: «Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο "Σωτηρία", καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της COVID-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!».
Υπενθυμίζεται ότι, την Τετάρτη (01/12), ο Γιώργος Τράγκας έκανε γνωστό πως νοσεί με κορονοϊό και πως έχει τεθεί σε καραντίνα μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά, ενώ ο ίδιος έχει σακχαρώδη διαβήτη.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, o Γιώργος Τράγκας έχει γράψει: «Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν, αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως "ψιλικατζής". Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων».



 
Top