Μετά την Θεσσαλονίκη, αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη φώναξαν και στην Πάτρα υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή έξω από το Παράρτημα του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα (Γούναρη και Κορίνθου) με την άφιξη του υπουργού.
Αστυνομικοί κλήθηκαν να συγκρατήσουν τους εξαγριωμένους υγειονομικούς, που φώναζαν μεταξύ άλλων και "Ερχεται κρεμάλα...", προκειμένου να μην εκτραχυνθούν τα πράγματα:
Home
»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
»
NEWS
» «ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ!» Άγριο κράξιμο στον Πλεύρη και στην Πάτρα...
Related Posts
ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ Μητσοτάκη για τα μάτια του Τραμπ...
14 Apr 2025undefinedΤο πολιτικό (και προσωπικό) άγχος του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την παραμονή του στην εξουσία, έχει α...Read more »
ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ στα δικαστήρια αλλά τα funds τού ζητούν 103.000€ και προχωρούν σε πλειστηριασμό...
15 Apr 2025undefinedΓια κατάφωρη παραβίαση της νομιμότητας και των κανόνων ηθικής από τις ξένες εταιρείες διαχείρισης α...Read more »
ΕΡΓΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο δρόμος Λάρισα – Βόλος λίγο πριν εγκαινιαστεί...
15 Apr 2025undefinedΣαν να ήταν από χαρτί κατέρρευσε ο νέος παραλιακός δρόμος που επρόκειτο να συνδέει τη Λάρισα με το...Read more »
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ Φαρισαίοι και τα Πάθη της ελληνικής κοινωνίας...
15 Apr 2025undefinedΜε την είσοδο της Μεγάλης Εβδομάδας είναι αναμενόμενο ότι θα αρχίσουν να χαλαρώνουν και οι ρυθμοί τ...Read more »
ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Το τουρκικό ΥΠΕΞ εύχεται «χρόνια πολλά» στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»...
15 Apr 2025undefinedΗ φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση του τουρκικού ΥΠΕΞ (φωτ.: Χ/T.C. Dışişleri Bakanlığı) «Χρόν...Read more »