Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι "επιστήμονες", οι "δημοσιογράφοι" κι η εκκλησιαστική ιεραρχία
θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία
(Big Pharma) ανήκει ο καθένας»...

Παραφράζοντας τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, για τη σχέση πολιτικών κι επιχειρηματιών
[Βλέπε, σε: «Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ζει περισσότερο από 75 χρόνια»! Το λένε "βιοηθικοί"... ε... και;]

Κι ενώ ολοκληρώθηκε πλήρως ο κύκλος των πολιτικών ταγών του ΟΛΟΥ εγχώριου πολιτικού συστήματος, με τον εμβολιασμό και της τελευταίας πολιτικού, της "αριστερής" Ζωής Κωνσταντοπούλου κι έχει οικοδομηθεί μια αρραγής, ατσάλινη πολιτική ενότητα "μαζικών εμβολιασμών", κάποιοι αναζητούν "αντιεμβολιαστές", αρνητές του "υγειονομικού διαβατηρίου", εχθρούς του "επιστημονισμού". Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Γ. Παπανδρέου, Γ. Βαρουφάκης, Φ. Γεννηματά, Ζ. Κωνσταντοπούλου (έκλεισε το κάδρο), μαζί με την όλα εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" και την ηγεσία των "επιστημονικών" οργανώσεων υγεία (Παγώνη, Παπανικολάου: "Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες")... που βρίσκεται το "πρόβλημα";

Δεν υπάρχει, έστω ένας πολιτικός φορές στην Ελλάδα, "αριστερός" ή δεξιός, ή της λεγόμενης εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς"... που δεν συμφωνεί με τους "μαζικούς εμβολιασμούς" που συστήνουν οι "ειδικοί" επιστήμονες της κυβερνητικής επιτροπής. Συνεπώς, τι συμβαίνει;

Ας παρακολουθήσουμε:

Δύσκολα θα πίστευα ότι θα ανέβαζα ποτέ άρθρο του ⁦@xstefanou⁩ όμως το συγκεκριμένο έχει ενδιαφέρον.
Κυρίως διότι εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζει την ντροπή που η σύγχρονη Αριστερά στην Πατρίδα μας αναλαμβάνει κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές
...και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Σπυρίδων Γεωργιάδης, κοινοποιεί το "άρθρο" του "αριστερού δημοσιογράφου" στην "αριστερή" 'εφημερίδα των Συντακτών': Άρης Χατζηστεφάνου: Κομμουνιστές στα χρόνια της χολέρας
«"Όταν συζητάς με έναν αντίπαλο δοκίμασε να έλθεις
στη θέση του. Θα τον κατανοήσεις καλύτερα κι ίσως θα
αντιληφθείς λιγότερο ή περισσότερο τη λογική του".
Ακολούθησα για κάποια περίοδο αυτή τη συμβουλή των σοφών.
 Όμως τα ρούχα των αντιπάλων μου βρωμούσαν τόσο πολύ που
συμπέρανα: καλύτερα να είμαι άδικος ορισμένες φορές παρά να
υπομένω αυτή την ανυπόφορη βρώμα που σε κάνει να λιποθυμάς.»
Αντόνιο Γκράμσι

Η "παραβίαση" των παρακαταθηκών του μεγάλου διανοητή, κομμουνιστή ηγέτη... για τη φίλη Κωνσταντίνα, που με προβλημάτισε με το ενδιαφέρον της, τη δίψα γνώσης και τη σέβομαι γιατί βρεθήκαμε μαζί στα χαρακώματα: μέσα στη βομβαρδιζόμενη Γάζα, "ανθρώπινη ασπίδα" για την Παλαιστίνη.

«Η προπαγάνδα είναι τέχνη και δεν έχει σχέση αν λέει την αλήθεια.
Δεν αρκεί να υποβάλλουμε τις μάζες, περισσότερο ή λιγότερο ειρηνικά στο καθεστώς μας,
ωθώντας τις να πάρουν θέση ουδετερότητας απέναντι στο καθεστώς.
Θέλουμε να δουλέψουμε έτσι ώστε να εξαρτώνται από εμάς όπως από τα ναρκωτικά.
»
Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς

Η Νατοϊκή αριστερά κι οι ινστρούχτορές της, το κύριο όπλο του κεφαλαίου σήμερα, έχουν ιδεολογικό καθοδηγητή τον Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς.

"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους"!

Ο "αριστερός δημοσιογράφος" που μάγεψε τον υπουργό Γεωργιάδη, έχει παρελθόν στη Νατοϊκή αριστερά απ' όταν πρωτοεμφανίστηκε στον "αριστερό" στίβο. Όμως και σ' αυτή την περίπτωση "συνελήφθη κλέβοντας οπώρας", λαϊκότερα "πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη". Τι ήθελε να πλαστογραφήσει και να δώσει ως τροφή σανού τη "χολέρα στη Νάπολη";

Λοιπόν, για τη φίλη Κωνσταντίνα κι όσους μάσησαν την "τροφή" του Χατζηστεφάνου, αλλά έχουν διάθεση να γνωρίσουν την αλήθεια, μιας και σήμερα δεν είναι στόχος τα πόδια αλλά το μυαλό μας, δηλαδή όσοι επιμένουν από αιώνες πως "επιστήμη" σημαίνει διάλογος κι όχι δόγμα "ειδικών", μάλιστα με ασυλία κι ακαταδίωκτο, λίγα στοιχεία για τη Γκαιμπελίστικη γραφίδα του παραχαράκτη, αυτού που επιμένει: "προπαγάνδα είναι τέχνη".

«Το επεισόδιο επιδημίας τον Αύγουστο του 1973 στη Νάπολη και τη Νότια Ιταλία, εντοπίστηκεσε 277 εστίες μολύνσεων και 24 θανάτους, οι περισσότεροι από τους οποίους (19), σημειώθηκαν στη Νάπολη. Στο νοσοκομείο λοιμωδών νόσων, το Cotugno που αντιμετώπισε και τον κορωνοϊό με απόλυτη επιτυχία, νοσηλεύτηκαν 822 άτομα, εκ των οποίων 126 θετικοί, 661 αρνητικοί...» (πηγή, η επίσημη Έκθεση του έγκυρου Ινστιτούτου Υγείας "Bulletin Istituto Superiore di Sanità", Νοέμβρης 1973).

Οι γιατροί του ΝΑΤΟ, μαζί με όλες τις οργανώσεις των πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών οργανώσεων... εμβολίαζαν κατά χιλιάδες κι αδιακρίτως τον πληθυσμό...

Πραγματικά έγινε χρήση 1.200.000 δόσεων εμβολίων, με μια εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού, όχι μόνον στην πόλη της Νάπολης και τη μητροπολιτική της περιοχή, μέσω ενός δικτύου εκατοντάδων κέντρων εμβολιασμού που έστησαν, στελέχωσαν και λειτούργησαν οι Αμερικανοί με την εκεί Νατοϊκή βάση, εκείνη την εποχή τη μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

Ο 6ος Στόλος μετέφερε προμήθειες σε τρόφιμα που προοριζόταν για τις αμερικανικές δυνάμεις στο Βιετνάμ. Μόνον η Τοπική Οργάνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας στο Ponticelli, μια λαίκή κι υποβαθμισμένη συνοικία της Νάπολης ως σήμερα (απ' όπου οι φωτογραφίες του "αριστερού δημοσιογράφου), σε συνεργασία με Enviromental Preventive Medicine Unit - EPMU n. 7 του Έκτου Αμερικανικού στόλου, έκαναν μαζί εμβολιασμούς.

Ειρωνία της "τύχης" για τη γραφίδα που θαύμασε κι επιδοκίμασε ο υπουργός Γεωργιάδης... Ο Παγκοσμίως αναγνωρισμένος, διακεκριμένος Ιολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Giulio Tarro, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής και βοηθός του Albert Sabin, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας! [Βλέπε σε: "Κορωνοϊός - Ο ιός του τρόμου"... Πάταγος στην Ιταλία από τις αποκαλύψεις!] και διαπίστωνε για την επιδημία χολέρας της Νάπολης με τους 19 νεκρούς: «Στην πραγματικότητα το εμβόλιο κατά της χολέρας βρέθηκε από το '800 χωρίς εξαιρετικά αποτελέσματα».

Δεν γνωρίζουν οι κ.κ. Γεωργιάδης & Χατζηστεφάνου τον Καθηγητή  Giulio Tarro, τον άνθρωπο που εργάστηκε με τον Albert Sabin, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας; Αν δεν γνωρίζουν την ιταλική γλώσσα, ας διαβάσουν σε ελληνική έκδοση ένα του βιβλίο κι ίσως τους διευρύνει τις γνώσεις: COVID – O ιός του φόβου, Giulio Tarro... Η ψευδοεπιστήμη που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να διατηρεί την εξουσία

Επίσης:

«Η τρομοκρατία του ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας]
είναι αδικαιολόγητη: Μην φοβάστε»
Giulio Tarro
Παγκοσμίως αναγνωρισμένος, διακεκριμένος Ιολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου

Το ουσιαστικό αποτέλεσμα, χάρη σε γραφίδες σαν του Χατζηστεφάνου, είναι πως μέχρι σήμερα στη Νάπολη και την Ιταλία θεωρούν πως: "Οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ, έσωσαν τη Νάπολη"!

Έτσι, για ακόμη μια φορά οι γραφίδες της Νατοϊκής αριστεράς, αποσιωπούν πως η επιδημία χολέρας της Νάπολης, με τους 19 νεκρούς, ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής όλων των κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας (της κοσμοπολίτικης "αριστεράς" ευρωκομμουνιστών και "δικαιωματικών"). Δηλαδή των άθλιων συνθηκών ζωής των Ναπολετάνων: Στο ιστορικό κέντρο τα περισσότερα σπίτια ήταν στην πραγματικότητα αυτοσχέδια εργαστήρια, αστικές περιοχές με υψηλό δείκτη υπερπληθυσμού και κατάρρευση, θανατηφόρο περιβάλλον, υποβαθμισμένα, σκοτεινά και με υγρασία σπίτια. Η κομουνίστρια Maria Antonietta Macciocchi, γράφει γι' όλα αυτά στον Louis Althusser, κοινοποιώντας στην Κεντρική Επιτροπή την επιστολή, επικρίνοντας την "πολιτική μυωπία του κόμματος σε σχέση με την πολύπλοκη κοινωνική πραγματικότητα ολόκληρης της Νάπολης". Υπογραμμίζει την "αποκοπή του κόμματος από την κοινωνία", για την περίοδο της χολέρας πως "το κόμμα υποβίβασε το περιθωριοποιημένο προλεταριάτο της υπανάπτυξης".

Αυτή η κοσμοπολίτικη αντίληψη έδωσε έδαφος στην πραγματική επαναστατική αριστερά εκείνης της εποχής, που έγινε φορέας στήριξης, μηχανή κοινωνικής και πολιτικής παρέμβασης στις γειτονιές του ιστορικού κέντρου της Νάπολης, προωθώντας τα κυλικεία για τα παιδιά των προλετάριων στο Montesanto, μια δραστηριότητα αφιερωμένη στην καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού. Όλοι εκείνοι οι "ψεκασμένοι" της εποχής, με διαφορετικές πολιτικές εμπειρίες (Lotta Continua, PdUP, αριστερή καθολική Νεολαία κ.α.) κέρδισαν τις μάχες στη Νάπολη. Η πραγματική αλλαγή έγινε στις αρχές του '80, όταν κομμουνιστές και σοσιαλιστές, μαζί τα κοινωνικά κινήματα ανέδειξαν δήμαρχο τον Μαουρίτσιο Βαλέντζι, Γερουσιαστή της Ιταλικής Δημοκρατίας, που μαζί με τον Βάσο Λυσσαρίδη τίμησε με πρόλογο το πρώτο μου βιβλίο (εξαντλημένο, χωρίς σκοπιμότητα εμπορικής προβολής): Το ελληνικό φοιτητικό κίνημα και ο αντιδικτατορικός αγώνας στην Ιταλία

Συνεπώς, ο "αριστερός αρθρογράφος" οφείλει, σε όποιους ζητήσουν να μάθουν, να εξηγήσει γιατί χρησιμοποίησε το δόγμα Γκαίμπελς "προπαγάνδα είναι τέχνη", ώστε να στηρίξει την εμβολιαστική του εμμονή.

Ο καθηγητής Ιολογίας Giulio Tarro, που κατόρθωσε την απομόνωση του ιού της χολέρας στη Νάπολη, πριν 10 περίπου χρόνια, εξηγεί γιατί είναι ψεύτης ο Χατζηστεφάνου και τα Νατοϊκά εμβόλια της εποχής:

«Τότε καταλάβαμε την αξία της πρόληψης... Οι διατροφικές συνήθειες άλλαξαν... υπήρχε φόβος, τρομοκράτηση του λαού... Οι περισσότεροι από τους Ναπολιτάνους, χωρίς κανένα εύλογο λόγο, αλλά από φόβο δεν έπιναν πλέον νερό από τη βρύση. Μια φήμη πως τα λεμόνια μπορούσαν να αποτρέψουν τη μόλυνση, σε λίγες ημέρες έκανε την τιμή τους να ανέβει στα αστέρια και έγιναν μη διαθέσιμα παρά στη μαύρη αγορά. Ήταν η χολέρα ούτως ή άλλως να ανοίξει τα μάτια σε μια σειρά προβλήματα που προέβαλαν στην επιδημία, αλλά μέχρι τότε ήταν έξω από τη συλλογική συνείδηση: υποβαθμισμένες γειτονιές, στην πόλη όπως στην περιφέρεια, συνθήκες υγιεινής τρίτου κόσμου, ρύπανση στη θάλασσα από ένα παλιό σύστημα αποχέτευσης αιώνων, τρομακτική και ανεξέλεγκτη αστική ανάπτυξη... Αυτή η εμπειρία ξεπεράστηκε, τώρα καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι άλλοι και για να τους αντιμετωπίσουμε θα θέλαμε την ίδια δέσμευση. Σκέφτομαι τη ρύπανση που προκαλεί καρκίνους...», έλεγε πριν πολλά χρόνια ο καθηγητής Tarro.

Στο θέμα των μαζικών εμβολιασμών, το ΟΛΟ πολιτικό σύστημα έχει μεγάλη συσπείρωση. Τι είναι ο καθηγητής Tarro. μπροστά στον έταιρο αγαπημένο του Υπουργού Γεωργιάδη κι "αριστερού" συνδικαλιστή γιατρού;

Παιδιά, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι νοσηλευόμενοι COVID19 αυτήν την στιγμή είναι είτε ανεμβολίαστοι (οι περισσότεροι) ή εμβολιασμένοι μόνο με την 1η δόση γιατί δεν είχαν προλάβει την 2η. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία δε 30 - 65 ετών. Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες

Από αρχείο για την εποχή της χολέρας στη Νάπολη, από την ιταλική κρατική ραδιοτηλεόραση:

Χατζηστεφάνου, η ψυχή και καρδιά όλων των "αριστερών" κινημάτων, πρωτεργάτης "ανασυγκροτήσεων" των κινημάτων... Χωρίς αυτόν τον κύριο... δεν υπάρχουν ανασυγκροτήσεις στην "αριστερά" και τελευταίο του έργο η ανασύνταξη "Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης" κι ίσως σε κάποιους "ψεκασμένους" που έχουν το ελάττωμα να ρωτούν, που δεν ακολουθούν ως πρόβατα, το άρθρο-ψέμα στην "εφημερίδα των Συντακτών" που θάμπωσε από θαυμασμό τον σύντροφο υπουργό Γεωργιάδη. Ας δούμε ενδεικτικά:

* Μάρτη 2015: H ιδρυτική συνέλευση της πρωτοβουλίας «Διαγραφή του Χρέους Τώρα»

* Ιούλης 2021: ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ! «Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης»

...αλλά και ένθερμος θιασώτης της λογοκρισίας & φίμωσης ο "αριστερός" δημοσιογράφος: Διεθνείς αντιδράσεις για τη λογοκρισία στα ΜΚΔ... το "sputniknews.gr" με άρθρο γνωστού ένθερμου θιασώτη της λογοκρισίας & φίμωσης

* Hitlernet! Μετά την "αντιφασιστική" λογοκρισία στον Τραμπ... ήρθε η ώρα των Κομμουνιστών!

* Όποιος ενοχλεί την ελίτ θα αποκλείεται, από ένα μέσο διάδοσης ιδεών και ενεργειών... Αυτοί, έτσι αποφάσισαν!

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"... έλεγε ο Καλογήρου...

«Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή,
λειτουργεί τέλεια,
δεν βγάζει δισεκατομμύρια
κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)
»
Giuseppe De Donno
, Μάης 2020
[Βλέπε, σε: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» (;) ο Καθηγητής Giuseppe De Donno! Αντίο στον Ήρωα Γιατρό, θύμα της σκοτεινής πολιτικής πανδημίας]
 
 
Top