Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Aldo Moro δολοφονήθηκε για να εμποδίσουν την οικοδόμηση μιας Ευρώπης των λαών»
Gero Grassi...

πρώην βουλευτής της Χριστιανικής Δημοκρατίας (1974) και μετέπειτα της Δημοκρατικής Αριστεράς (πρώην Κ.Κ.Ι. από 2002 - 2018), μέλος της κοινής Εξεταστικής Επιτροπής (Βουλής-Γερουσίας) για την Απαγωγή και Δολοφονία του Aldo Moro

«Στη μνήμη ενός μεγάλου πολιτικού, ενός μεγάλου Ιταλού,
ενός μεγάλου υπερασπιστή της Εθνικής Κυριαρχίας.
δολοφονημένου με δειλία από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες,
πίσω από συγκεκριμένη προτροπή της CIA και της Μοσάντ: Aldo Mor
o»
Massimo Marzano
, 9 Μάη 2021

9 Μάη 1978... μετά από 55 ημέρες ομηρίας ο Aldo Moro θα βρεθεί δολοφονημένος.
Μυστικές υπηρεσίες, Μαφία, πολιτική εξουσία, κατευθυνόμενη κι απολύτως ελεγχόμενη "τρομοκρατία" ("αριστερή" και νεοφασιστική)... Μασονική στοά Π2 (Προπαγάνδα 2) σε μια άρρηκτη σχέση διατήρησης του "status quo" στην "υπεράσπιση της δημοκρατίας" από τον "κομμουνιστικό κίνδυνο", που σήμερα αντικαταστήθηκε από τους κινδύνους του "εθνικισμού", του "λαϊκισμού", του "ρατσισμού και της ξενοφοβίας", της "ομοφοβίας", της "κλιματικής αλλαγής", τον κίνδυνο της "Ρωσίας", τη Ρωσοφοβία που αντικατάστησε τον "κομμουνιστικό κίνδυνο", τη διαστρέβλωση και παραχάραξη της ιστορίας -αρκεί να σημειώσουμε πως η σημερινή επέτειος ήττας του ναζισμού και του φασισμού, αντικαταστάθηκε από την "ημέρα της Ευρώπης"... για τη διατήρηση της τραπεζικής δικτατορίας του 4ου Ράιχ.
Σήμερα και με δικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων της Ιταλίας... γνωρίζουμε...
Σχετικά:
Κεντρικός "συντονιστής" ο Licio Gelli, ο "μέγας διδάσκαλος" της μασονικής στοάς Π2 (Προπαγάνδα 2), με το πρόγραμμα «Δημοκρατικής Μεταρρύθμισης» της κοινωνίας.
Μεταξύ άλλων:
«* Κατάργηση του πολυκομματικού συστήματος... Διπολικό πολιτικό σύστημα με δύο κυρίαρχους συνασπισμούς (όπως το αμερικάνικο μοντέλο): κεντροδεξιά και κεντροαριστερά...
* Έλεγχος των ΜΜΕ με τη στρατολόγηση τουλάχιστον 3 υψηλόβαθμων δημοσιογράφων σε κάθε μέσο ενημέρωσης. Η εργασιακή "εξαφάνιση" των αρνούμενων να στρατολογηθούν δημοσιογράφων...
* Ο έλεγχος των πολιτικών κομμάτων με τη στρατολόγηση ηγετικών στελεχών τους...
* Ο έλεγχος του δικαστικού σώματος και των ενόπλων δυνάμεων...
* Δημοκρατικός εκσυγχρονισμός με Συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να λειτουργεί ευέλικτα το πολιτικό σύστημα…».
Τι διαπιστώνουμε μετά από 43 χρόνια από εκείνη τη δολοφονία;
Όλες οι "μεταρρυθμίσεις" γίνονται θεσμοί και μάλιστα με "προοδευτικό" περιτύλιγμα.
 
Το διαμέρισμα-γιάφκα ομηρίας του Aldo Moro ήταν ιδιοκτησία των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών, σε: Ο γόρδιος δεσμός της τρομοκρατίας και το ένοπλο κόμμα, Προσκήνιο, Αθήνα 2003.

Ο Licio Gelli καταδικάστηκε και φυλακίστηκε, η μασονική στοά Προπαγάνδα 2 διαλύθηκε με δικαστικές αποφάσεις (ως ανατρεπτική οργάνωση που στρέφεται εναντίον του Συντάγματος), αλλά στη σημερινή Ευρώπη ότι ακριβώς περιγράφει το πρόγραμμα  «Δημοκρατικής Μεταρρύθμισης» της μασονικής στοάς Π2 είναι πραγματικότητα. Η κεντροαριστερά και η κεντροδεξιά συνδιαχειρίζονται τις εξουσίες στην Ενωμένη Ευρώπη, συγκυβερνούν στις περισσότερες χώρες, ή εναλλάσσονται στη διαχείριση κυβερνητικής εξουσίας για λογαριασμό των τραπεζιτών.

«Οι άνθρωποι όλων των εποχών μοιάζουν.
Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή
διαβάζει
κανείς εκεί το παρελθόν,
αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον
»
Ζαν-Μπατίστ Σε
(1767-1832)

Σχετικά:

Με τον Alberto Franceschini, συνιδρυτή κι αρχηγό των "Ερυθρών Ταξιαρχιών", στη Ρώμη...

Το βιβλίο (εξαντλημένο κι η παραπομπή χωρίς εμπορική στόχευση) του ιδρυτή των Ερυθρών Ταξιαρχιών Alberto Franceschini, με προσθήκη Παράρτημα για την Ελλάδα του Νίκου Κλειτσίκα.

(εξαντλημένο κι η παραπομπή χωρίς εμπορική στόχευση)
 
 
 
 
 
 
Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία"
ή ένα σχέδιο μυστικών υπηρεσιών
του υπερεθνικού κεφαλαίου;
 
Top