Αγαπητέ Kyriakos Mitsotakis, με βάση τα σημερινά κρούσματα αλλά και το μπαχαλο γενικά της χώρας, γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε λίγο καιρό θα σου σκάσει στα χέρια σου η Ελλάδα.
Επειδή προβλέπω ότι θα είσαι πολύ απασχολημένος, τόσο που δεν θα προλαβαίνεις να μπεις ούτε Facebook, θέλω να σου πω τώρα που μπορείς ακόμα να διαβάσεις απλά πράγματα που πρέπει να κάνεις, για να σωθεί η χώρα:
Λύσε άμεσα το πρόβλημα με τις συγκοινωνίες. Είναι πλέον δολοφονικό να επικρατεί τόσος συνωστισμός.
Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι γύρω στα 30. Ολοι αυτοί είναι στα social media. Εκεί πρέπει να εστιάσεις με μία καμπάνια εκατομμυρίων για να τους ενημερώσεις. Δες παράδειγμα στα σχόλια μου.
Εφάρμοσε 100% όλα τα μέτρα τα οποία έχεις πάρει. Τα μέτρα δεν αποδίδουν γιατί δεν εφαρμόζονται. Βγάλε έξω από την αστυνομία, να κάνει συνεχείς ελέγχους και να ρίχνει πρόστιμα. Σου εγγυώμαι ότι σε μία εβδομάδα, με την δημοσιοποίηση καμιάς εκατοστης προστίμων θα γίνουμε άνθρωποι.
Απαγόρεψε τα πάντα και κάνε LOCKDOWN ανάμεσα μεταξύ 9 το βράδυ και 6 το πρωί για 14 μέρες. Όλοι σπίτια μας. Ο συνωστισμός που επικρατεί κυρίως στις κοινωνικές εκδηλώσεις και στις πλατείες είναι βασικός παράγοντας εξάπλωσης.
Εναλλακτικά κάνε ένα γενικό lockdown για 14 μέρες. Με βάση τα νούμερα που μας λέει ο Σταϊκούρας, αλλά και τα 75 δις που μας είπες ότι θα πάρουμε, η χώρα το αντέχει. 15 μέρες, 10 εργάσιμες.
Με πολύ αγάπη,
Γέρων Κορικειος
Υ.Γ.1 Δώσε τους Χαιρετισμούς μου στην Μαρεβα
Υ.Γ.2 Με ευχαριστείτε αργότερα
 
Top