Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, "Γυναίκα χωρίς όνομα".

Η αναπάντεχη απόφαση του Αργύρη να χωρίσουν κλονίζει την Κάτια. Οι δικαιολογίες του δεν φαίνεται να την πείθουν. Η Κάτια είναι σίγουρη πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την στάση του και τον πιέζει να της πει την αλήθεια. Εκείνος φροντίζει να της κρύψει πως ο χωρισμός τους είναι αποτέλεσμα του εκβιασμού της Εύας που απειλεί ευθέως την ελευθερία της. Σύντομα ο Αργύρης λυγίζει, υποχωρεί στην πίεση της Κάτιας και της εξομολογείται όλη την αλήθεια. Η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και ζητά από την Εύα να κάνει πίσω. Η προσπάθειά της όμως πέφτει στο κενό.

Τα χτυπήματα για την Κάτια δεν έχουν τέλος καθώς πληροφορείται για τον γάμο του Αργύρη με την Εύα και πηγαίνει στο δημαρχείο να τους δει με τα ίδια της τα μάτια. Στη συνέχεια, ο Αργύρης φροντίζει να συναντήσει κρυφά την Κάτια, αλλά η Εύα που παρακολουθεί κάθε τους κίνηση τους αντιλαμβάνεται και εξαπολύει νέα απειλή.

Η Μάρθα καταστρώνει καινούργια σχέδια εκδίκησης. Πηγαίνει στον ψυχίατρο και με τις απειλές της καταφέρνει να του αποσπάσει όλες τις καταγεγραμμένες συνεδρίες τους. Την ίδια ώρα η Μαρίνα και ο Μιχάλης αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος τρόπος για να ξεμπλέξουν την Κάτια είναι να πάρουν στα χέρια τους το στικάκι. Η Μαρίνα ζητά από την Μάρθα να συναντηθούν κάπου έξω και την ίδια ώρα ο Μιχάλης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της. Με το στικάκι στα χέρια φεύγει από το σπίτι της Μάρθας αλλά ένα ατύχημα τον στέλνει σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

 
Top