Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes;

Ηλίας Μόσιαλος από θαυμαστής της Ισραηλινής Teva, στα Ellinika Hoaxes και στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τον Κορονοϊό.

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε στις 26 Μαρτίου του 2020 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς για θέματα διαχείρισης του Κορονοϊού Covid-19.

Την ίδια στιγμή είχε προταθεί από του Διευθυντή του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) στην Ευρώπη, να συμμετέχει σε δεκαμελή ομάδα εμπειρογνωμόνων με αντικείμενο την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ποιος είναι ο Ηλίας Μόσιαλος όμως και πως φτάνει σήμερα να μας λέει πως η επιστροφή στην κανονικότητα θα έρθει μόνο μετά την εφεύρεση του εμβολίου, άρα και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό άρθρο του Newsbomb που ένα μεγάλο μέρος του θα αντιγράψω και θα παραθέσω εδώ πέρα, το 2009 ο κ. Ηλίας Μόσιαλος επιμελείται και δημοσιεύει μελέτη για το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, στην οποία πλέκει το εγκώμιο της Teva.

Εκθειάζει την ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία για το πόσο ασφαλή σκευάσματα παράγει και αναφέρει την Teva ως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. Την ίδια χρονιά (2009), οι αμερικανικές αρχές εντοπίζουν νοθευμένα φάρμακα -και όχι μόνο- σε επιτόπου έλεγχο εργοστασίου της Teva!

To 2011 η κυβέρνηση Παπανδρέου, της οποίας ο κ. Μόσιαλος είναι –τότε- εκπρόσωπος, ανοίγει διάπλατα το δρόμο, ώστε η Teva να κατακλύσει την Ελλάδα με τα πάμφθηνα (αλλά αμφιβόλου ποιότητας, σύμφωνα με τον FDA) σκευάσματα που παράγει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου!

Με δυο λόγια; Ο «εκλεκτός» του Γ. Παπανδρέου εκθειάζει την Teva, οι σοκαριστικές επίσημες καταγγελίες του αμερικανικού ΕΟΦ αγνοούνται, ο Έλληνας ασθενής προσφέρεται ως πρόβατο επί σφαγή στο «βρόμικο» (σ.σ.: οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ακάθαρτα εργαλεία σε εργοστάσιό της) πιάτο της Teva.

Αναλυτικά:
– Το 1998 ο κ. Μόσιαλος ιδρύει το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας, με συνέταιρο –μεταξύ άλλων- και την Παγκόσμια Τράπεζα. Το 2003, το Παρατηρητήριο δημοσιεύει έκθεση με αντικείμενο το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, την οποία επιμελήθηκε («edited by») ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος.
 
Top