ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ  ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ  28/2  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΤΗΚΕ  ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ


Ο Γιάννης Ραγκούσης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν το θέμα του εργοστάσιου καύσης σκουπιδιών στο Σχιστό και θεωρεί πως το Κερατσίνι δεν αντέχει περαιτέρω επιβάρυνση.

Στην σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Κερατσινίου ο βουλευτής της Β Πειαιά συμμετείχε με δυο εκπρόσωπους και στενούς συνεργάτες του , ο ένας εκ των οποίων είναι και ο νομικός σύμβουλος του βουλευτικού γραφείου του κ. Ραγκούση.

Ο ίδιος εκείνη την στιγμή βρίσκονταν σε έκτακτο συμβούλιο, ως τομεαρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα που είχε ως θέμα την έκτακτη κρίση στον Έβρο σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ο κ. Ραγκούσης είχε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνεργάτες του  που βρισκόταν στην σύσκεψη  στο δημαρχείο Κερατσινίου , οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις του βουλευτή σχετικά με το θέμα του εργοστάσιου σκουπιδιών στο Σχιστό.

Σύμφωνα με αυτές ο κ. Ραγκούσης υποστηρίζει πως θα πρέπει να εκπονηθεί ένα καινούριο σχέδιο στο οποίο θα προτείνονται  και άλλοι  χώροι στην περιφέρεια Αττικής που θα μπορούν να φιλοξενήσουν μονάδα επεξεργασίας σκουπιδιών. 

Η Φυλή και το Σχιστό δεν πρέπει να  είναι και αυτόν τον αιώνα η πίσω αυλή της Αττικής.

Επίσης υποστήριξε ότι το Κερατσίνι δεν αντέχει περαιτέρω επιβάρυνση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιλέγονται μόνιμα ως λύση για τα απορρίμματα οι ήδη επιβαρυμένες περιοχές του Κερατσινίου και της Φυλής.

Η  ζωή και η υγεία των πολιτών του Κερατσινίου βρίσκονται πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες όσων πρωτοστατούν σε αυτούς τους σχεδιασμούς τόνισε χαρακτηριστικά.

 
Top