Συνάντηση Δημάρχου και Αντιπεριφερειαρχών για τα προβλήματα της Πόλης μας
 (28/2)  το απόγευμα έγινε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Δημάρχου, των δημοτικών παρατάξεων και της περιφέρειας  σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και που χρίζουν άμεσα απάντησης και λύσης!

Κύριο θέμα το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών του Σχιστού, που δεν θα είναι εργοστάσιο και δεν θα κάνει καύση (σύμφωνα με τους περιφερειάρχες) !!! Η περιφέρεια σύσσωμη από την πλέυρά της, είπε πως θα είναι συμφέρον για την πόλη να επεξεργαζεται 250.000 τόνους σκουπίδια ετησίως από 5 (ΜΟΝΟ) δήμους της Αττικής!  

Και πως τώρα είναι χειρότερο που απλά έρχονται και μεταφορτώνονται για την Φυλή, χωρίς καμία είδους επεξεργασία! Θα λυθεί και το κυκλοφοριακό σύμφωνα με τον κύριο Μελά, γιατί θα είναι λιγότερα τα σκουπιδιάρικα που θα μπαίνουν στην πόλη! 

Η δημοτική αρχή είπε, προς τιμήν της, πως δεν αντέχει  άλλη επιβάρυνση η πόλη, έχει ήδη αρκετές και πως καλό θα ήταν να έρθει ένα πιο ολοκληρωμένο πλάνο από την  περιφέρεια με ακόμη 3-4 χωροθετήσεις για δημιουργία εργοστασίου. Όχι μόνο με Φυλή και Σχιστό προτεινόμενα μέρη... Όχι την εύκολη λύση δηλαδή, πάλι! 

Στα άλλα ζητήματα, (επέκταση Cosco, κλείσιμο νεκροταφείου Ανάστασης και απομάκρυνση ρυπογόνων εργοστασίων) δείξανε και οι δύο πλευρές, προς τιμήν τους, να συμφωνούν! Θα ξαναγίνει φυσικά σύσκεψη με αρμόδιους επιστήμονες παρόντες και φυσικά τους αρμόδιους φορείς! Ως τότε εδώ θα είμαστε να σας ενημερώνουμε!
 
Top