Όταν λέμε ΟΧΙ σκουπίδια στο Σχιστό εννοούμε ΟΧΙ σκουπίδια στο Σχιστό! Δεν έχει λίγα ή πολλά, πράσινα ή κόκκινα, άσπρα ή μαύρα!!!
👉 Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις σε αυτά....Όταν δίνεις το δάχτυλο, σου τρώνε και το χέρι....και το Κερατσίνι το έχει βιώσει σε μεγάλο βαθμό αυτό, πολλές δεκαετίες τώρα....!!!
👊 Δεν θέλουμε να είμαστε πια η χαβούζα της Αττικής, δεν θέλουμε και δεν μας αξίζει να μας θεωρούν πια έτσι.... Δεν είμαστε η εύκολη λύση!!! Δεν θέλουμε να είμαστε η εύκολη λύση!
👍 Ας δυσκολευτούν λίγο, να βρουν λύση οι Κ. Αρμόδιοι! Αν ωστόσο υπερασπίζονται πως είναι για καλό του τόπου μας και ανάπτυξη και οικολογική (πράσινη) ενέργεια, τους την χαρίζουμε πολύ ευχαρίστως!!
 Ας πάνε το... πράσινο εργοστάσιο για τους 250.000 τόνους σκουπιδιών στην Εκάλη, την Γλυφάδα και την Κηφισιά που μένουν όλοι αυτοί! Που ταιριάζει και με το πράσινο που έχουν!!!
🚫 Αρκετή ανάπτυξη έχουμε εδώ με COSCO, Oil One, Lafarge, ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, containers, hotspot, 18 δήμων απορρίμματα κλπ κλπ κλπ....!!! Δεν θέλουμε άλλη!!! Να είστε καλά ευεργέτες μας! Μας έχετε υποχρεώσει!
 Τέλος, με λυπεί η στάση μερικών συμβούλων ή ακόμη και ολόκληρων συνδυασμών που κάνουν αντιπολίτευση, απλά για να την κάνουν ! Που βάζουν πολιτικά και κομματικά συμφέροντα πάνω από το καλό του τόπου μας ! Σε κάποια ζητήματα δεν υπάρχει πολιτικό συμφέρον! Πρέπει να δείχνουμε ΟΜΟΦΩΝΑ την αντίθεσή μας...!
 Οτιδήποτε άλλο ανοίγει στόματα και τους δίνει ευκαιρίες να.... "αναπτύξουν" τον τόπο μας, με κριτήριο τα δικά τους συμφέροντα και την δική τους βολή! Επιμένω πως μια καλή και σωστή αντιπολίτευση κάνει καλύτερη και την διοίκηση!
 Παναγιώτης Μαυρούτσος
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
 
Top