Ο Διαλιμενάκης ανέλαβε δράση !
Καιρό είχε να μας ανησυχήσει ο επαναστάτης της φακής. Αλλά το χθεσινό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 

 Ο Παναγιώτης Διαλι(με)νάκης σε χθεσινό του παραλήρημα έδωσε σόου κατά της Περιφέρειας και του φίλου του, κ. Πατούλη. Νόμιζες  πως είχες μπροστά σου τον Μαρξ , τον Κουτσούμπα ή έστω την Παπαρήγα και την Κανέλλη βρε αδερφέ....! Και τελικά....Μια τρύπα στο νερό...!

Κατά σε ΟΛΑ ακούστηκε να λέει....ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ τελικά σε ψήφισμα της δημοτικής αρχής για τα απορριμματοφόρα στο Σχιστό. Ο Λούκυ Λουκ, μας πυροβόλησε μια ώρα με επιχειρήματα της πλάκας, άλλαξε το κείμενο του Δημάρχου 5 φορές για να συμφωνήσει και τελικά είπε ΟΧΙ! Αν είναι δυνατόν!

Ελπίζουμε να δει τα πρακτικά ο κολλητός του ο Πατούλης και να καταλάβει πως έχει να κάνει με έναν... αστείο! Δεν γίνεται να χαιδεύετε αυτιά και να γλείφετε σε τέτοια ζητήματα της πόλης μας, κύριε Διαλιμενάκη! 

Κόφτε το! 

Δεν ξεγελιέται άλλο ο λαός με τέτοιες μεθόδους! Δεν γίνεται να λέτε 45 λεπτά να μην έρθουν εδώ τα απορριμματοφόρα, να μην γίνει η επέκταση της COSCO, να φύγει το νεκροταφείο και οι οχλούσες επιχειρήσεις και εν τέλει να ψηφίζεται ΛΕΥΚΟ μην τυχόν και θιχτεί η Περιφέρεια και σας διώξει από το κόμμα! 

Κάποια πράγματα είναι ή τώρα ή ποτέ! Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο! Εις το επανιδείν αξιότιμε κύριε Κωλοτούμπα! 

Εδώ θα είμαστε εμείς για το καλό της Πόλης και όχι για κανέναν πολιτικό και πολιτική σκοπιμότητα! Κοροιδέψατε τον κόσμο προεκλογικά...Αλλά φτάνει!   Σας βλέπουν...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top