Συγγραφέας σήμερα στην αρχή της τέταρτης δεκαετίας της ζωής της, μοιράζεται τις εμπειρίες της ως sugar baby, ένας όρος που όπως τονίζει δεν πρέπει να συγχέεται με την πορνεία, μιας και το σεξ δεν περιλαμβάνεται κατ’ ανάγκη στο μενού.

Το Business Insider, που φιλοξενεί το θέμα, αποφάσισε να προστατεύσει την ανωνυμία της, μας λέει όμως πως επαλήθευσε τα πώς και τα γιατί.

Ο λόγος που επέλεξε να βρει sugar daddy, πλούσιο σπόνσορα δηλαδή, μας λέει πως ήταν το γεγονός ότι βαρέθηκε τα ατελέσφορα ραντεβού με τους άντρες της πόλης της. Και πως θέλησε να αυξήσει το εισόδημά της, ζώντας τη μεγάλη ζωή.

«Για τον αμύητο, το ‘‘sugaring’’ είναι μια μορφή σχέσης όπου το ένα μέλος υποστηρίζει οικονομικά το άλλο, συχνά με τη μορφή μετρητών ή δώρων», εξηγεί χαρακτηριστικά η νεαρή Αμερικανή. Γράφτηκε λοιπόν σε μια σχετική ιστοσελίδα και έξι μήνες τώρα κάνει αυτό που είχε σκεφτεί. «Έλαβα χιλιάδες δολάρια σε μετρητό, ταξίδια στα μήκη και τα πλάτη της χώρας, πρόσβαση σε πεντάστερα ξενοδοχεία και εστιατόρια και πανάκριβα δώρα, όπως παπούτσια και ρούχα, που δεν θα μπορούσα να διαθέσω».



«Φιλική σχέση έψαχνα που να μου δίνει ένα οικονομικό βοήθημα», λέει και έμαθε να αποφεύγει εκείνους τους άντρες που δεν προσφέρουν χρήματα, τους «πεπειραμένους daddies», όπως τους λέει.

«Το μεγάλο κλειδί είναι η ειλικρίνεια», ισχυρίζεται, καθώς τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Και μετά έχεις να σκεφτείς το επίπεδο της δέσμευσης στη σχέση, κάτι που επίσης πρέπει να συζητηθεί.

Όσο για το σεξ, «δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία, πιστεύω πως είναι μια απολαυστική παρέκκλιση με οικονομικά οφέλη … Οι περισσότεροι sugar daddies δεν βλέπουν ωστόσο την αξία του να υποστηρίζεις οικονομικά ένα sugar baby χωρίς προσωπικές στιγμές».

Και καταλήγει: «Αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για τον καθένα, αλλά σίγουρα δουλεύει για μένα»…

newsbeast.gr
 
Top