Μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα στο να βρεις έναν άντρα για να περάσεις μια φλογερή νύχτα πάθους ή να κάνεις μια εφήμερη σχέση. Είναι όμως σίγουρα πιο δύσκολο το να βρεις μια μόνιμη σχέση. Ρωτήσαμε άντρες διαφόρων ηλικιών για να μας πουν ποιο χαρακτηριστικό γυναικών είναι αυτό που τους αρέσει περισσότερο.

Η ανεξαρτησία είναι το χαρακτηριστικό που οι άντρες αναζητούν σε μια γυναίκα. Συγκεκριμένα οι άντρες αναφέρουν πως βρίσκουν πολύ συναρπαστικό το να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Ωστόσο δεν τους αρέσουν οι γυναίκες που προσπαθούν να δείξουν ανεξάρτητες καθώς θεωρούν πως η ανεξαρτησία είναι χαρακτηριστικό που ή το έχεις ή δεν το έχεις και όχι παιχνίδι.




«Το να είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη μου δείχνει ότι δεν με χρειάζεται», αναφέρει ο 27χρονος Ιάκωβος.


«Η ανεξαρτησία είναι ελκηστική επειδή δείχνει πως αυτές οι γυναίκες έχουν τις δικές τους σκέψεις και τα δικά τους ενδιαφέροντα πέρα από εμένα- αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί έναν πιο βαθύ και ενδιαφέρων άνθρωπο», τονίζει ο Σίμος, 26 χρονών.
«Το να είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη δείχνει πως έχει σίγουρα και άλλα καλά χαρακτηριστικά», αποκαλύπτει ο Μάρκος, 27 χρονών.

«Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ωραίο επειδή δημιουργεί ένα μονοπάτι για να ακολουθήσουν και άλλοι», αποκάλυψε ο Ηλίας, 49 χρονών.
πηγη
 
Top