- Γιατί είναι στην πιο παραγωγική ηλικία , 34 ετών και έχει όρεξη να εργαστεί. Η «φρεσκάδα» όταν συνεργαστεί με την «εμπειρία» τότε τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εκπληκτικά.

- Γιατί είναι άνθρωπος της αγοράς και ξέρει καλά τι περνάει ο ελεύθερος επαγγελματίας, ποια είναι τα βάσανα και τι ακριβώς θέλει από μια κυβέρνηση.

- Γιατί είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και ξέρει τι θέλει μια οικογένεια, ένα σπιτικό, τι θέλουν τα ίδια τα παιδιά από την μια κυβέρνηση.

- Γιατί εργάζεται από τα παιδικά της χρόνια και ξέρει καλά ότι τα αγαθά κώποις κτώνται. Γιατί τα χρόνια της κρίσης «μάτωσε» όπως όλοι οι Έλληνες, να κρατήσει την δουλειά της όρθια. Λαβώθηκε όπως όλοι οι άλλοι έμεινε όρθια και αγωνίζεται καθημερινά.

- Γιατί είναι σίγουρη ότι όλοι ξέρουν ότι η Σταυρούλα θα είναι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ και Πειραιώτικη φωνή στο επόμενη βουλή

- Γιατί όσοι την ξέρουν καλά, βάζουν το χέρι τους στην φωτιά ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ. Όσοι δεν την ξέρουν, θα το καταλάβουν καλά όταν θα δουν την δουλειά της και τις κόκκινες γραμμές της, αν και εφόσον την εμπιστευτούν με την ψήφο τους.

- Θα είμαστε οι νικητές! Ζητώ την βοήθειά σας για την ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΥ , στις 7 ΙΟΥΛΗ, να είναι όσο πιο ΔΥΝΑΤΗ γίνεται στο επόμενη βουλή Δεν πρέπει να χαθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σταυρός!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΥ
Υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά
Λ. Σαλαμίνιος 143 Κερατσίνι
τηλ.210 4318050 -210 4008778
κιν. 6908271932
 
Top