ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ!

Υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ. στην Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ είναι ο Μανιάτης  στρατηγός ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος.  


Ο κ. Μανωλάκος είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης,  μεγαλωμένος στις φτωχογειτονιές του Πειραιά και συγκεκριμένα στα Μανιάτικα και τυγχάνει της στήριξης διαφορετικών τάσεων εντός της  Α ΠΕΙΡΑΙΑ και κατά γενική ομολογία  ο στρατηγός ε.α. και μέχρι πρότινος διοικητής της ΑΣΔΕΝ είναι πρόσωπο αποδεκτό. 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ακέραιο και ανιδιοτελή που έχει υπηρετήσει με αφοσίωση 40 χρόνια την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ήδη απο τις εμφανίσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση μιλώντας για Εθνικά θέματα αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν προεξοφλήσει την υποψηφιότητα του και τελικά δεν έπεσαν έξω.



ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ!



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

Αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος,κατάγεται απο την Μανη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μανιάτικα του  Πειραιά. 

Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανώτατης Σχολής Πολέμου, της Σχολής Εθνικής Άμυνας κι έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Οικονομική και Πολιτική του ΑΤΕΙ Πειραιά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου FREDERICK. 

Μιλάει την αγγλική γλώσσα. Είναι έγγαμος Πατέρας δύο αγοριών.Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε αθλητής(Πυγμάχος)του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδος.

 Είναι Καταδρομέας Αλεξιπτωτιστής και υπηρέτησε σε υψηλές θέσεις ευθύνης, διοίκησε επίλεκτες Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και Σχηματισμούς του Στρατού. Από το 2017 ως το 2019 ήταν Διοικητής όλων των νησιών του Αιγαίου (ΑΣΔΕΝ).
 
Top