ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΛΑΙΣΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ 


Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφιος;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά από μεγάλη αγάπη για την πατρίδα μου την Σαλαμίνα και γιατί η πολύχρονη εμπειρία μου τόσο στον τομέα του αθλητισμού όσο και στον τομέα του τουρισμού νομίζω ότι θα φανεί χρήσιμο στην δήμαρχο κυρία Νάννου.

Πως κρίνετε τη διοίκηση Νάννου;

Την διοίκηση της κας Νάννου την χαρακτηρίζω ως απόλυτα θετική και επιτυχημένη! Η κ. Νάννου σε αυτά τα 5 χρόνια κατόρθωσε να εξυγιάνει έναν χρεοκοπημένο Δήμο ,είναι η πρώτη δήμαρχος που δεν πρόσθεσε στον Δήμο ούτε ένα ευρώ χρέος το δε έργο της απίστευτο σε μέγεθος και ποιότητα τηρουμένων των αναλογιών βέβαια με τις οικονομικές δυσκολίες που είχε ο δήμος (ασφαλτόστρωση, γυμναστήριο Ν Γραμματικός γήπεδο Αμπελακίων όμβρια σχολεία κλπ)


Για εσάς ποιο είναι το μεγαλύτερο τοπικό πρόβλημα;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού μας είναι ο οικονομικός μαρασμός που οφείλετε κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι καμιά δημοτική αρχή μέχρι τώρα δεν είχε οδηγήσει το νησί στον δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης!Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει με την κ Νάννου για την επόμενη τετραετία αν βέβαια μας τιμήσει με την ψήφο του ο λαός της Σαλαμίνας μας.




Πείτε μας 3 λόγους ώστε ένας δημότης Σαλαμίνας να επιλέξει τον συνδυασμό της Ισιδώρας Νάννου ;

1)Όλα αυτά πού έχει πετύχει η Δήμαρχος την περασμένη πενταετία.

2)Το πρόγραμμα για τα έργα που έχει εξαγγείλει για την επόμενη τετραετία.  Αυτό είναι κάτι για το οποίο ο λαός της Σαλαμίνας θα πρέπει να δώσει στην δήμαρχο την στήριξη του.Η δήμαρχος  αφού εξυγίανε τον Δήμο πρέπει να ολοκληρώσει και το έργο της .

3) Ο εμπλουτισμός προσώπων που πλαισιώνει τον καινούργιο συνδυασμό ο οποίος αποτελείτε από νέους γεμάτους ενέργεια και πάθος καθώς  και μεγαλύτερους με εμπειρία και γνώση στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Πείτε μας 3 λόγους ώστε ο ίδιος δημότης να βάλει σταυρό προτίμησης στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χαράλαμπο Αλαισκα;


1)Η Αγάπη μου για το νησί μας!

2)Η όρεξη για δουλειά  με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη του νησιού μας.

3)Η Γνώση και  η Εμπειρία μου για τον τρόπο που θα επιτευχθεί αυτό!


Αυτοδιοίκηση με η χωρίς κόμματα;


Κάθετα χωρίς κόμματα! Θεωρώ ότι οι κομματικές σκοπιμότητες μόνο βλαπτικές μπορεί να είναι για τη εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση η οποία πρέπει να αφουγκράζεται και να λειτουργεί καθαρά και μόνο σύμφωνα με τις ανάγκες του τόπου  και των δημοτών που εκπροσωπεί.



Τι σημαίνει για εσάς η εκλογή σας στο νέο δημοτικό, κρίσιμο συμβούλιο:

Δημιουργία!!!



 Σε περίπτωση που εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας;


Στο φυσικό μου περιβάλλον δηλαδή στον αθλητισμό και στον τουρισμό 


Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί η Ισίδωρα Νάννου δήμαρχος, αλλά εσείς εκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος. Θα συνεργαστείτε με αυτόν που θα εκλεγεί δήμαρχος; Ποια τα κριτήρια που θα θέσετε;


Tο νέο εκλογικό σύστημα ΑΠΑΙΤΕΙ συνεργασίες και ομαδική δουλειά. Οι αιρετοί σε ένα ιδεατό περιβάλλον είναι η φωνές του δημότη.  Στα θέματα που θεωρώ ότι κάνουν καλό στους δημότες και στο νησί μας, θα είναι υποχρέωση μου να αποδέχομαι μόνο ότι είναι προς το κοινό όφελος. Ωστόσο πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο. Βλέποντας την αποδοχή που έχουμε στην κοινωνία, είμαι πλέον πεπεισμένος πως το πιο πιθανό είναι πως η ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπο της, συνεχίζοντας το έργο της ανάπτυξης του νησιού μας.


Τι μήνυμα θέλεις να μεταφέρεις στους συνδημότες σου

Θέλω να πω στους συμπολίτες μου ότι η επόμενη τετραετία είναι μία από τις σημαντικότερες αν όχι η σημαντικότερη για το νησί μας.Για τον λόγο αυτό  τους προτρέπω να ψηφίσουν ανθρώπους νέους με φρέσκες ιδέες ανεξάρτητα από την ηλικία  τους, ανθρώπους ανιδιοτελείς, ανθρώπους που βάζουν το ΕΜΕΙΣ πάνω από το εγώ! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους να έχουν έναν καλό και τίμιο εκλογικό αγώνα!

Υ.Γ Νικητής αυτών των εκλογών θα είναι η συνεργασία.



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΜΠΑΜΠΗΣ) ΑΛΑΙΣΚΑΣ

Αλαΐσκας Χαράλαμπος του Αθανασίου – Επιχειρηματίας

‘Έχει σπουδάσει στα Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθήνας (Γυμναστική Ακαδημία), υπήρξε αθλητής του χάντμπολ, όπου με την ομάδα του “Κυχρέα Σαλαμίνας” κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων, στην συνέχεια έπαιξε στην ομάδα του “Ιωνικού Ν.Φ.”, όπου εκεί κατέκτησε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα και τρία κύπελλα στην κατηγορία των αντρών.

Η Εθνική Ομάδα είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της καριέρας του καθώς συμμετείχε επί σειρά ετών έχοντας πενήντα επίσημες συμμετοχές σε αγώνες!

Είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά, ένα κορίτσι και δύο αγόρια.

Τώρα είναι προπονητής στον “Τελαμώνα Σαλαμίνας”, όπου μαζί με τους συνεργάτες του, τον δημιούργησαν από την αρχή με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και στα ηλικιακά τμήματα της ομάδας να συμμετέχουν πάνω από εβδομήντα παιδιά.

Επαγγελματικά, τον κέρδισε ο κλάδος του Τουρισμού και πιο συγκεκριμένα της εστίασης, ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ “Στοά” και τώρα ένας εκ των ιδιοκτητών του “Sante cafe” και του “Aias beach bar”.

Το μεγάλο όνειρο της ζωής του είναι να δει μία Σαλαμίνα αναπτυγμένη τουριστικά έτσι ώστε να μπορεί να ζήσει τα παιδιά της και να ανεβάσει το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο του συνόλου του πληθυσμού της!

Αυτός είναι κι ο λόγος που εμπιστεύθηκε την Δήμαρχο Ισιδώρα Νάννου, η θέληση, η εργατικότητα της και η αξιοπιστία της.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ PEIRAIOTIKA,GR

 
Top