ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ....Η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος φέρνουν ΤΖΑΜΙ σε Κερατσίνι - Δραπετσώνα!

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η λειτουργία του ισλαμικού τεμένους Αθηνών ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος σχεδιάζει σε συνεργασία με την κυβέρνηση και κάτω υπό άκρα μυστικότητα την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Δήμο μας.

Αυτό κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης τονίζοντας ότι ο δήμαρχος κ. Χρήστος Βρεττάκος μαζί με την «παρέα του από το Μέγαρο Μαξίμου» και σε συνεργασία με τα επιτελεία των αρμόδιων υπουργείων ψάχνουν το σε ποιο σημείο του Δήμου θα ανεγερθεί ΤΖΑΜΙ, η δημιουργία του οποίου αποφασίστηκε για την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο hotspot του Σχιστού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Μαζί Μπορούμε» αποκάλυψε επίσης πως στο Δήμο μας ήδη λειτουργούν παράνομα τζαμιά, όπου γίνονται κηρύγματα μίσους εναντίον των Χριστιανών, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι ως επόμενος δήμαρχος της πόλης δεν θα επιτρέψει την ανέγερση ή την παράνομη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην πόλη μας.

«Όπως ο κυβερνητικός δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος μέσα μια νύχτα σιγοντάρισε στο “λουκέτο” του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου και ξεπούλησε στο Υπερταμείο ακίνητα του Δήμου, ανάμεσά τους και την Εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, έτσι μέσα σε μία νύχτα και κάτω υπό άκρα μυστικότητα σχεδιάζει να δημιουργήσει μουσουλμανικό τέμενος στην πόλη μας. Καταγγέλλω το σχέδιο μουσουλμανοποίησης της πόλης μας και διαβεβαιώνω ότι ως επόμενος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας δε θα επιτρέψω την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους ή την παράνομη λειτουργία τζαμιών στην περιοχή μας. Κύριε απερχόμενε δήμαρχε, δε θα επιτρέψουμε το νέο χτύπημα στην Ορθοδοξία μας. Εγώ και οι πολίτες που με τη στήριξή τους μου δίνουν δύναμη θα μπούμε εμπόδιο στα σχέδια που κάνετε κεκλεισμένων των θυρών μαζί με την κυβέρνηση. 

Καλούμε όλους τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να συμμετέχουν στη συλλογή υπογραφών, ώστε να έχουμε από τώρα την εντολή του λαού και να εμποδίσουμε την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Δήμο μας».

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ":
 
Top